Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Traktowanie dzieci w żłobku .

Polecane posty

Gość gość

Szłam przed chwilą koło żłobka ,wychodziły dzieci na wewnątrz ,z przodu szła babka z dwójką dzieci za rękę tak ok 1,5 roku mogły mieć . Jedno płakało strasznie nie widząc ich a tylko słysząc myślałam że tak płacze jakieś mniejsze dziecko w wózku ,ale potem zobaczyłam że idące . Ulicą szłam a starszy pan karmił gołębie ,za samochodem spostrzegłam rękawiczkę tego starszego pana i się schyliłam i wówczas usłyszałam .Zamknij już mordę ,nie wyj zamknij się ,podniosłam sie z za szyby samochodu tak żeby mnie nie było widać i ta pożal sie Boże opiekunka tego biednego jednego dzieciaka jakoś pchnęła ,szarpnęła że on w tym śniegu się wywalił na co ten jeszcze bardziej płakał i drugi też zaczął .Więc wyskoczyłam z tego auta i zaczęłam wołać do niej że tak nie wolno co ona robi ona mnie słyszała bo spojrzała i zaczęła palić głupa że oj przewróciłeś się ,tutaj dużo śniegu źle się idzie idziemy tutaj chodniczkiem i otrzepywała tego dzieciaka ze śniegu. Po czym podeszła do płotu sama do mnie i mówi ,o co chodzi co pani krzyczy ..Mówię że wszystko widziałam i słyszałam zresztą nie pierwszy raz bo mieszkam tutaj i widzę przez okno jak one do tych dzieci się odnoszą .Pani powiedziała do mnie jak prostak a idź stąd pani ,o co Ci chodzi w między czasie w rozmowę wtrącił się ten dziadek od gołębi i też do niej miał pretensje . Prychnęła i poszła,coś o policji burczała że niby nas zawoła . Idę do pracy na popołudnie i nie dam rady ale miała bym ochotę powiedzieć to mamie tego malucha ,poznałabym po maluc****ego ubraniu ale jutro kurcze postoje sobie .No co za suka .

Gość gość
teraz zobaczyłam że na ogólnej napisałam ,kopiuje na inny dział .

Gość zdradziłam
i bardzo dobrze ze reagujesz na takie coś!! powiedz matce, i w razie czego pomoż rodzicom tych dzieci wywalić tą suke z tego żłobkla. bądź świadkiem

Gość gość
to złobek prywatny? czy panstwowy? takie male dzieci to w ogole powinny zostawac pod opieka babci, dziadka, starszEJ siostra...ewentualnie opiekunki myslicie ze latwo jest zapanowac nad zgraja dzieciorow w tym wieku? przeciez one potrzebuja non stop opieki i non stop uwagi wspolczuje tym opiekunkom ( i dzieciom w sumie tez) pewnie na jedna przypada 15 dzieci takie dzieci wiecznie wyją, brudza sie , rozwalaja wszystko dokola, to oczywiscie nie ich wina ale sama sprobuj zaopiekowac sie 15 osobowa gromdka 1- 2 letnich dziec zaloze sie ze po dwóch tygodniach dostaniesz swira