Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Traktowanie dzieci w żłobku .

Polecane posty

Gość tez przedszkolanka
i dodam jeszcze cos. W tym przedszkolurowniez na poczatku dziennym bylo pozwalanie dziecoim wchodzenia na drzewa. Dyrektorka zabraniala i mowila, ze jesli juz to ktos ma stac pod drzewem i uwazac. I co? Nic. krowy staly w piatke i plotkowaly a na kazdym drzewie po 5 -ro dzieci. Mimo, ze w tym kraju w ktorym jestem sa paragrafy i jest to zabronione. Ja mialam dosc***przynioslam im na pismie , ze jest to zabronione ale co tam. Panie wiedza lepiej i powiedzialy , ze kazda ma decydowac za siebie czy pozwoli dzieciom chodzic po drzewach czy nie. Bardzo ciekawe ze nikt z nich nie uwazal na te dzieci i nie stal pod drzewami - oprocz mnie. Tyle ze ja niestety nie moglam byc wszedzie. Rzucilam to wszystko w cholere bo nie moglam sie na to wszystko patrzec.

Gość gość
Toksyczna największego głupka to ty z siebie teraz tutaj robisz bo ja czytam że autorki nie ma i kiedy napisała ze idzie do pracy to więcej nic nie pisała a ty twierdzisz że odpowiadała tam na jakieś pytania a to że podała tylko miasto to i tak wiele. Słowo przeciwko słowu jak to się mówi .Tyle lat masz na karku piszesz ,a siedzisz na forum tak długo może dlatego podejrzewasz że to prowokacja i jeszcze dalej piszesz .Uczepiłaś się ok prowo to idź nie marudź będzie to napisze a jak nie to ty przecież wiesz to to prowokacja jakiegoś małolata albo antyżłobkowej mamusi .

Gość gość
Toksyczna ale ty jestes tepa. autorka napisala 06.02.14 gość Napiszę tylko że to Warszawa -Białołęka . i poszla do parcy na druga godzine a ty caly czas piszesz podaj miejscowosc?prowakkacja, zniknela? A wiec ta miejscowosc to Warszawa, dzielnica Bialolecka,

Gość gość
Jestem z Białołęki i rozważamy żłobek. Proszę o info chociaż jaka część Białołęki.

Gość gość
toksyczna to nie wiem po co ma dzieci..... bo miłosci i ciepla im nie daje jej to strach dac zwierze a co dopiero dziecko

gosciu z - TYSIĄC krotnie prosiłam o ULICE i NUMER zlobka . Miasto i dzielnica to kropla w morzu, żadna informacja konkretna aby namierzyć ten zlobek . Autorka sama tutaj napisala ,ze wielokrotnie miała już doczynienia z tym zlobkie, mieszka kolo niego ,wiec jaki to sekret podac SZEGÓŁOWE informacje gdzie ten zlobek lezy !! Temat autorki brzmi "TRAKTOWANIE DZIECI W ŻLOBKU- a ja się pytam KONKRTENIE w JAKIM zlobku, na jakiej ULICY jeśli taka jest obeznana z tym zlobkiem ,z którym wojny ona toczy. Miasto i dzielnica to za mało, zdecydowanie za mało informacji Zanim rzekomo uciekla do pracy nic nie stało na przeszkodzie napisać cos więcej o tym żłobku ,aby mieć punkt orientacyjny KONKRETNIE KTORY TO . Nie zrobiła tego i moje przypuszczenia ,ze to jest prowokacja jakiejś histeryczki antyżlobkowej

Gość gość
toksyczna lecz sie Jak miała ci napisać jak jej juz tu nie było ?

Gość gość
Toksyczna ty nie masz swojego życia ,piszesz że na kafe jestes tak długo wyniuchasz prowokację to pytam się po co w kółko pytasz skoro to wg ciebie prowokacja albo antyżłobkowe coś tam .Skoro już wiesz to po co się tutaj pojawiasz cały czas .Nawet jak to faktycznie prowokacja to zobacz ilu ludzi pisze tutaj podobne rzeczy więc coś w tym jest .I nawet jak się nie dowiesz jaki to żłobek top pomyśl że nie chodzi o jeden konkretny ale o wiele różnych i przedszkoli tak samo .

No dobrze autorko pisząca z gościa ,przepraszam z całego serca ,ze zepsułam ci temat ponieważ wywęszyłam prowokacje z twojej strony, nieudaną. Już więcej w tym temacie nie będę się wypowiadać, ale i tak wiem swoje i wyjdzie na moje. Jak zwykle Fige tutaj ujrzycie a nie adres żlobka szczegółowy (nie sama dzielnica, ktora jest dosyć wielka w Wawie i nic to nikomu nie mowi) z ULICĄ i bardziej konkretnymi danymi ku PRZESTRODZE innych rodzicow przed zapisami do tego rzekomo okrutnego żłobka . Ave

Gość gość
wiedziałam że wejdę i przeczytam że jestem autorką ty masz paranoje .