Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urządzenie TOTAL CRUNCH : proszę o opinię

Polecane posty

Gość gość

Witam wiem, że było już pytanie o to urządzenie a właściwie o efekty, ale było to już dawno. Proszę o opinie osoby, które znają to urządzenie i ćwiczą na nim. Proszę podzielić się swoimi wynikami. Osobom, które są tylko teoretykami a nie praktykami, dziękuję za nie uczestniczenie w wypowiedzi na ten temat Serdecznie pozdrawiam.

Gość gość
Hej, zakupiłam urządzenie total crunch, mysle że mogę podzielić się moja opinia, zakupiłam Total na sport shop a nie w mango, jest tańszy i wszystko jest takie same, używam go od paru dni, codziennie ćwiczę więcej minut pierwszego dnia 9min poprostu mięśnie nóg na wiecej nie wytrzymują, dołączyłam do tego ćwiczenia z mel b na brzuch i po tych paru dniach widać lekkie efekty, ale do tego musi być odpowiednią dieta

Gość gość
Mam urządzenie 3 tygodni. Na pewno nie jest to urządzenie "cud miód", jednak z zakupu jestem zadowolona. Moja sytuacja jest taka: do zrzucenia 4 kg., bark aktywności fizycznej, jestem młodą mamą, która nie ma możliwości wyskoczyć na fitness czy pobiegać. Moim założenie było przede wszystkim trochę się poruszyć (doskwierał mi brak kondycji). Po 3 tygodnia ćwiczenia co dzień lub co 2 dni (ćwiczyłam ok. 15 min na total, 15 min zestaw ćwiczeń na brzuszki plus diecie typu mniej żreć) widać efekty. Urządzenie dobrze się sprawdza na nogi oraz górne partie ciała, brzuch pracuje minimalnie więc nie ma co liczyć na kaloryfer. Ponadto trochę czasu mi zeszło zanim odkryłam jak ćwiczyć nogi , a jak ręce (jednym sposobem wykonywania ćwiczeń nie ma szans pracować nad każdą partią ciała jak sugerują w reklamie), ważne jest ustawienie siedzenia, skupienie się na partii ciała nad którym pracujemy, nie wykonywanie ćwiczeń do pełnego spoczynku, czy wyprostowania. Należy wykazać się odrobiną cierpliwość by poznać urządzenie. Narzekam na brak czasu, dlatego było dla mnie ważne żebym w trakcie ćwiczeń mogła coś obejrzeć i pod tym pod tym względem urządzenie się sprawdza. Przed zakupem czytałam, opinie, że bez tego urządzenia w domu też można ćwiczyć, oczywiści się z tym zgadzam. Jednak jeśli nie jest się typem mega "fittera" i ćwiczenia to nie jest sens egzystencji, a twoim celem jest rozruszanie się i lekka korekta sylwetki( jak w moim przypadku), to polecam. Reasumują total crunch się sprawdza, ale samym urządzeniem świata nie zawojujesz.

Gość gość
Po roku pękła śruba. Niestety gwarancja się skończyła. Tydzień później cześć łącząca oba ramiona co skończyło się upadkiem. Po odtworzeniu pękniętej części z odpowiedniego wytrzymałościowo materiału, pękło główne ramię. Znowu potłuczony. Przyznaję używam dużo, ale chyba do tego służy ten sprzęt. Limit 100KG nie osiąknięty gdyż ważę 90kg. Chińszczyzna wykonana z niewytrzymałych materiałów, które po roku zużywają się i pękają jak plastik. PRODUKT ZAGRAŻA ZDROWIU I ŻYCIU

Gość Danna4
Takie urządzenia do ćwiczenia w domu można dokupić w wielu sklepach. Takie http://medtutor.pl/forum/vibro-shaper widziałam. Można dzięki takiej platformie sporo schudnąć. Bez większego wysiłku można widzieć efekty i zrzucić kilka kilo. Myśleliście o czymś takim?

Gość Gosia

Mam i używam od roku. Jestem zadowolona. cudów nie ma, ale na pewno poprawa kondycji i sylwetki duża. jak ktoś wczesniej napisał, kaloryfera i super mięśni jak w  reklamie nie zbudujesz(to na siłowni trzeba),  ale na pewno wzmocnisz i poprawisz sylwetkę. polecam

Gość Ewa

Cześć.Jest tu ktoś jeszcze?

Gość gogo

jo jest twój anioł