Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonynosek

pomocy czy to moze byc ciaza??

Polecane posty

Gość czerwonynosek

Witam kobietki, piszę tutaj bo już szukałam na różnych forach ale nie mogę znależć konkretnej pomocy... zaczne od tego, że staramy się z mężem o dzidzie juz prawie 1,5 roku, po ponad poł roku starań w czerwcu zaskoczyło ale szybko okazało się że jest puste jajo... :( niestety musialam przejść czyszczenie... mieliśmy kilka mies przerwy, ale po tym czasie dalej zaczelismy sie starac tylko bez takiego "napalenia" bo chce i juz. wszystko na luzie czerpalismy z tego przyjemnosc a nie korzysc. Teraz jest taki problem że miesiaczki mam nieregularne i to bardzo, nie moge przy tym obliczyc dni plodnych. staralismy sie mniej wiecej 12-17 dni po @. @ mam dostać niby bo tego nie wie nikt prawdopodobnie 11 bo wtedy byla ostatnia. ale zaczely mi sie jakies uplawy sluzu robic przez okolo dwa tyg juz i musze strasznie czesto do ubikacji chodzic mimo ze duzo nie pije zeby az tak bylo, czasami nawet jak dopiero wyjde i juz znowu mi sie chce siku. Mam dosc czesto zgage rano i wieczorem co mi sie wogole nie zdarzalo wczesniej. niektore rzeczy mi śmierdza, kilka razy wymiotowalam. Mleka jak sie napilam to jakimis szczurami czulam, a pozniej maz z mama probowali i nic nie czuli. Prosze pomozcie czy to moze byc ciaza do ginekologa mam dopiero na 12. a czesto boli mnie glowa i nie chce brac tabletek jesli by to byly objawy ciazy. prosze pomocy. :)

Ty jaja sobie robisz? Skąd mam wiedzieć. Myślisz że wywróżę ci z opisu że ci mleko śmierdzi? Słyszałaś o czymś takim jak "test"?

Gość Justann
Dokładnie: starasz się od dawna o dziecko i nie wiesz jak sprawdzić czy jesteś w ciąży? To jakiś żart? Prowokacja? Puknij się w głowę, kobieto.

Gość czerwonynosek
testow juz robilam setki... robilam jakos tydz temu i nic. myslalam ze mial ktos podobnie. dzieki za nic.

Gość gość
Na pewno jesteś w ciąży!! Tyle objawów na raz długo przed terminem miesiączki-to musi być to!!! :O

Gość czerwonynosek
dodam jeszcze ze chociaz spie dlugo do 9 czasem dluzej to jestem spiaca juz kolo godz 17-18.. czuje sie bardzo zmeczona, nic mi sie nie chce. i czasem pobolewa mnie brzuch dolem...

A mi się chce czasem kupę. Jezu, ludzie, czego wy od nas oczekujecie, wróżenia :/?

Gość gość
to powtórz test.