Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pogodzić się z przyjacielem? :(

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu mój kumpel przestał się do mnie odzywać, kiedyś codziennie się widywaliśmy a jakieś dwa tygodnie temu olał mnie, poznał jakichś nowych znajomych i z tego co wiem zaczął się z nimi spotykać. Pisałam mu czy wszystko ok, ale napisał 'Tak.:)' i znów się nie odzywał. Pomyślałam, że skoro tak to nie będę się narzucać, ale po kilku dniach nie wytrzymałam i napisałam mu ' super ,,przyjacielu..'' ' on na to 'Co?! O co chodzi?' napisałam mu: 'Jesteś żałosny, poznałeś nowych znajomych i już o mnie nie pamiętasz. Okazuje się jednak że wgl cię nie znałam. Baw się dobrze' nie napisał nic, ale wieczorem był u mnie tylko że mnie nie było..:/ W sobotę byłam na imprezie tam gdzie on, zobaczył mnie to od razu wyszedł ze swoją 'ekipą'. W poniedziałek widziałam go, był z zupełnie innym kolegą. Uśmiechnął się do mnie. Zaczęłam się teraz spotykać ze swoimi 'dawnymi' znajomymi i wydaje mi się że go to wkurza. Pokłócił się z moim kolegą, ale koleżanka mówiła że potem przeprosił. Jest dziwny, nie rozumiem go. Strasznie mi go brakuje. :(

Gość gość
Jak się pogodzić? Ty nie zawiniłaś. Jak będzie chciał to sam wróci, tylko pomysl czy wartoo

Gość gość
To żaden przyjaciel ofiaro! No chyba że zapomniałaś napisać że mu nabruździłaś, w tej sytuacji to z ciebie żadna przyjaciółka :D