Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leniwy i bałaganiwy chłopak

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy razem,bo studiujemy w tym samym miescie. Ja jestem sprzątaczką, praczką,kucharką itd... ;/ Ciagle za nim musze chodzic i sprzatac,bo pelno jego ciuchow,a jak mu zwroce uwage,ze ma chowac do szafy to sie zaczynamy klocic,bo on jets cholerykiem i sie od razu chamsko odzywa;/ dzis wysprzatalam cale mieszkanie, a za chwile patrze tu jego spodnie,tu jego jakies kartki-totalny syf... jeszcze mi powiedzial,ze mam mu wstawic mleko na platki-ale tego nie zrobilam,bo on mi nie pomaga w sprzataniu a ja mam jeszcze sniadanko robic... Powiedzialam,ze ty robisz sniadanie, to chcial,abym mu pomogla,ale nie pomoglam, dobrze zrobilam? Wydaje mi sie,ze musi byc sprawiedliwosc, prawda ?

Gość gość
Jego spodnie, jego kartki wkładaj mu do najbliższej jego szafki. Wymięte, pogniecione. Jak chce syfu, to niech go ma u siebie w szafce,

Gość gość
Jak sobie radzic z czyms takim ?

Gość gość
ostatnio zesrał się do łóżka :o

Gość gość
Na pewno nie chodź za nim i nie marudź i jednocześnie nie rób za niego. Bo on widzi że pomarudzisz ale i tak zrobisz za niego. To tak jakby kapitan wydał rozkaz na statku i sam go wykonał :D

Gość gość
Nie podszywac sie buraki

Gość gość
Mam to samo. Podejrzewam, że to się nie zmieni. Mój bierze jakieś swoje butelki, pudełka itp i wszystko zostawia w kuchni :o A jak ide zrobić obiad i cały blat mam zawalony jego d**erelami, to wszystko biore i stawiam centralnie na środku pokoju. Myślisz że pomaga? Omija to i dalej robi swoje :o Tragedia po prostu...

Gość gość
No skorkowaniec do wyra sie zesral jeszcze, no rany a wez ze go za wor i bez łokno w****aj ja cie pirnicze,sra do wyra a ty mu jeszcze loda robisz, ale obciech:-)

Gość gość
"A jak ide zrobić obiad i cały blat mam zawalony jego d**erelami" To ich nie sprzątaj!! Powiedz że ma je zabrać i wyrzucić bo nie masz jak zrobić obiadu. -"A to nie możesz sprzatnąć?" - "Nie, ty to postawiłeś, ty to zabierz"

Gość gość
to bym obiadu zrobic nie mogla, bo zanim on by posprzątał, to umarłabym z głodu :D

Gość gość
Ja kiedys na zlosc mu obiadu nie zrobilam, bo zawsze mial zrobiony jak wrocil z zajec,to powiedzial,ze naskarzy na mnie swojej mamusi...