Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto mnie zmotywuje do zrzucenia wagi ??

Polecane posty

Gość gość

mam 165cm wzrostu i waże 81kg. Nie wiem jak to zrzucic

Gość gość
Współczuje:-( Ja mam 170 i wazę 70, kg a zaczynałam od 73 kg i wyglądam jak wieloryb. Jak cie zmotywować? Jesli tego sama nie zrobisz to nikt cie do tego nie zmusi. Musisz sama chciec. Ja wziełam sie za siebie bo stwierdzialm ze jak nic nie zrobie to z miesiaca na meisaic bedzie coraz gorzej... Juz 3 kg poszła waga w dół

Gość gość
mniej żryj suko !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bez majowy
postaw ja na pralce, na brzegu i wlacz wirowanie sama spadnie

Gość gość
Rusz k***a wielkie dupsko do pracy, jestes zalosnym grubasem, w lato nie pokazuj sie ludziom na oczy bo beda rzygac jak tylko zobacza twoj tluszcz!

Gość gość
Stań przed lustrem wieprzyku to jest odpowiednia motywacja, a później wciśnij się w jakiś dres i co drugi, trzeci dzień jakies kilometry przebiegu zrób. Dla pzyspieszenia efektu wspomóż się jakimś przyspieszaczem spalania tłuszczu.

Gość gość
Ale ludzie macie pomysły na zmotywowanie dziewczyny do zrzucenia wagi. Same wulgaryzmy bo ma trochę ciała. Pomyśl o tym że to dla Twojego dobra, ludzie otyli: -są dyskryminowani w społeczeństwie -mają ciężej znaleźć pracę, faceta -są powodem wielu kpin -nie ma takich fajnych ciuchów w dużych rozmiarach a nawet jak są to zbyt wiele nie pomogą bo kg zostaną -fajnie w lato pokazać się w bikini -i punk kulminacyjny: TO DLA TWOJEGO ZDROWIA a ono jest tu najważniejsze -i wiele wiele innych powodów dla których po prostu WARTO :) Pozdrawiam i mam nadzieję że uda Ci się ;)

Gość ciotka_dobra_rada
wykup karnet na silownie

Gość gość
Ja zaczęłam wczoraj Znów chodzę na basen, w Eszlym roku w dwa niechy zrzucilam w ten sposób 6 kilo

Gość gość
ja zrzucialam juz 16 kg i jak patrze w lustro i slysze mile komplementy , to juz dla mnie jest samo w sobie motywacja.