Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oblesni faceci

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj w saunie zauwazylam ze dwoch oblesniakow sie gapi na mnie a jednemu stoi.Sauna ze strefa nagosci faceci w takich miejscach sa beznadziejni!

Gość gość
osobiscie w koedukacyjnej w krakowie :) kobiety tez sie patrza na mojego. a ze 17 w zwisie + cieplo to dodaje 2 cm :) pozdrawiam a i taki penis nie zawsze wygodny w zyciu :)

Gość gość
nie tylko murzyni posiadają spory zarys , poza tym czesto mi nie chce stać więc.:) dąłbym duzo zeby we wzwodzie mial 17 albo 18

Gość gość
Czy to dużo 18 w zwisie ? Ja nie narzekam,a staje dość często :) i dodaje się mu tylko trzy cm. :) Moją zadowalam :)

Gość gość
jest ktos kto mnie rozumie no mi przychodzi 4 cm wiec nie zawsze i chcialbym zapytac czy masz jakies tabletki

Gość jacek_81
sama jesteś obleśna skoro gapisz się na przyrodzenia obcych facetów ! Ja bym cie patykiem nie ruszył 💤

Gość gość
jacek bos pedał jest

Gość gość
heheh nie chodze do sauny w Polsce dlatego. nie dziwie sie ze ci ktorzy chodza kiszą sie w strojach kapielowych. na mnie wlasciwie moglby sie gapic jakis ze wzwodem, ale musialby byc przystojny ;) tylko juz jestem za stara zeby podniecac nieznanych chlopakow

Gość gość
smof jak mialas w sobie tylko 12 cm to co :) nie nasza wina nie kazdy musi miec 13 cm sa i tez tacy obdarzeni i juz poczytaj sobie o tym , poza tym znajac zycie masz ochote na takiego tylko nie mozesz znaleźć

Gość gość
jak przyszedłeś się tu chwalic swoją parówą to wybrałeś złe miejsce mnie twój rozmiar ani ziębi ani parzy

Gość rocznik osięmdziesiąty szósty
ja mam małego, bardzo nawet jak jest w spoczynku. a jak urasta to na ok od 16, do 18cm. Są 2 rodzaje penisów, krwisty i mięsny. Ten drugi w wzwodzie jak i spoczynku jest taki sam. Często faceci z mięsnymi penisami mają problemy z erekcją, ale jak już stoją to stoją na maxa. A krwiści mają za to szybko wzwody, ale szybko dochodzą, mocne napięcie jest generowane. Ja tak mam, ja ok tygodnia nie widze moje dziewczyny to wystarczy 10 minut i po zabawie. Wiec penisy są dwa a c**a jest jedna! do zabawy zatem!

Jakbym miała patrzeć na faceta przez pryzmat wielkośc***enisa to chyba bym musiała zostać lesbijką albo zapisac się do psychiatry

Gość rocznik osięmdziesiąty szósty
miałem być, "jednak jak jest w spoczynku" a nie "nawet"