Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkurzonaNiewyspana

Help!!! :(

Polecane posty

Gość WkurzonaNiewyspana

Ostatnio w ogole nie moge sie wyspać... budze sie co chwile .. rzucam po łóżku jak wscieknięta rano wstając jestem cała obolała i mam ochote wymordowac wszystkich... łóżko mam twarde i mega nie wygodne .. zadnego materaca w nim nie ma .. tradycyjna wersalka ze starymi skrzypiacymi sprezynami... :/ jest to moje drugie lozko w zyciu a mam 16 lat wczesniej mialam pojedyncze jakies 10 lat a teraz sobie wzielam tą wersalke z innego pokoju ... rodzice mi nie chca kupic nowego łóżka bo "inni mają gorzej , ciesz sie ze masz takie" a sami mają mega wielkie łoze i mozna na nim spac 24 na dobe a poza tym kupują sobie caly czas inne twierdzac ze maja niewygodne łóżko... wstyd mi nawet zeby chlopak przychodzil... wiem że stac ich na kupienie nowego łózka ale ja juz nie mam pomyslu na to jak ich prosić .. nic nie pomaga a ja z dnia na dzien jestem co raz bardziej obolała i niewyspana... juz podłoga byłaby wygodniejsza.. -.- pomozcie jak ja mam ich uprosic ?

Gość gość
to śpij na podłodze

Gość WkurzonaNiewyspana
no bardzo zabawne... -.- ciekawe czy tez bys tak "szczekał " bedac na moim miejscu...

Gość gość
Idź do lekarza rodzinnego, nagadaj mu, jak fatalnie się czujesz, niech lekarz postarszy tych Twoich nierozgarnietych starych. Albo powiedz, żeby przespali się na Twoim wyrku, zobaczą, jak to fajnie -.-

Gość gość
ale ten pomysł o podłodze nie jest zły.Zacznij spać na podłodze to może rodziców sumienie ruszy.A co rano mów że zmarzłaś ale wolisz marznąc i sie wysypiać.

Gość WkurzonaNiewyspana
Ostatnio podczas seksu z moim chłopakiem , sprężyna z wersalki spenetrowała mi głęboko i niespodziewanie anus :o

Gość WkurzonaNiewyspana
podszywaj sie jak ci lepiej :*