Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna Problem :(

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem z dziewczyna od roku bardzo się kochamy ale mam mały problem i nie wiem o co chodzi w niedziele przyszedłem do jej domu było ok w poniedziałek pytam się co robimy ona ze nic i zostałem w domu sam wtorek to samo środa tak samo czwartek to samo o co może chodzić pytałem czy wszystko ok ona ze tak ze mnie bardzo mocno kocha mówi ze tęskni ale jakoś nie chce się zobaczyć :( może to chodzić o to ze ma miesiączkę ? bo ja już sam nie wiem

Gość gość
dodam ze widzimy się w pracy tylko bo pracujemy razem i mamy nocki czyli od 22 do 6 rano widzimy się razem a potem zostajemy w domu osobno mówi ze w piątek będzie ok ze się zobaczymy proszę dajcie jakieś rady

Gość gość
Pewnie ją jakiś ogier łomota aż furczy :D

Gość gość
ona taka nie jest bo tak to rozmawiamy cały dzien przez telefon piszemy na komputerze ale nie wiem czemu nie chce abym przyszedł :(

Gość gość
?

Gość gość
A może po prostu chce pobyć sama, co za dużo to i świnia nie zje. ogldanie ukochanego co dzień też może sie znudzić :) wrzuć na luz , daj dziewczynie trochę wolności, zajmij się czymś

Gość gość
Bo chyba jakiś dziwny jesteś.Niby pracujesz a jakbyś do szkoły chodził.Jakiś taki niedoRAJDOWIEC Z CIEBIE

Gość gość
łatwo c***owiedzieć jak masz w myślach 100 powodów dlaczego tak jest ale masz racje ale tego to nikt nie zrozumie jak można tęsknic i się nie zobaczyć