Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie nazywają mnie kurwą bo mam 17 lat i zostałam samotną matką

Polecane posty

Gość gość

to niesprawiedliwe, nie wiedzą jak było naprawde :(

Gość gość
Nie wazne co mowia ludzie , olej to . Ludzie zawsze krytykuja innych , tylko siebie nie widza Ciesz sie swoim dzieckiem bo to jest prawdziwy skarb . Wszystkiego dobrego ;) :) )

Gość gość
Wcale nie jesteś k***ą, to normalne, że dzieci mają dzieci :) Nie zapomnij narobić jeszcze przynajmniej dwójki :)

Gość gość
A w czym maja racje ? sama jestes ograniczona kretynka albo kretynem ... spadaj na smietnik :O )

Gość litewska kolysanka
coz, to ICH problem ucaluj dzieciatko :classic_cool:

Gość gość
Bo może jest w tym trochę prawdy, a może po prostu tak sobie gadają..

Gość gość
olej ludzi ;) tak to jest ze ludzie kochaja krytykowac innych nawet jak sami robia dokładnie tak samo ;)

Gość gość
To chyba jakies swietoszki sie tutaj odzywaja :P )

Gość gość
Ludzie różne głupoty plotą. A prawda jest taka ze gdybys była k***ą to byś doskonale wiedziala jak sie zabezpieczac przed niechcianą ciążą . Olej ludzi., to idioci, Z idiotami nie wygrasz bo mają przewagę liczebną. Ciesz sie dzieciaczkiem i zajmij sie nim a nie kafe i gadaniem ludzi. Ot i tyle w temacie.

Gość gość
Witamy w zasciankowej cebulandii

Gość ciotka_dobra_rada
w usa bylabys juz stara mama :D

Gość gość
Się nie przejmuj. I tak masz niełatwo więc co jeszcze na ludzi będziesz zwracac uwagę. Oby Ci się dobrze wiodło, dziecko było zdrowe a Ty dasz radę to ogarnąć.

Gość gość
autorko nie przejmuj się to normalne, że w wieku 17 lat jesteś samotną matką wiele z nas w tym wieku już dawno uprawiało seks tylko nie wpadłyśmy.

Gość in_cognito_in_orange
A jak było?:classic_cool: Średnia wieku inicjacji to 18-19 lat więc sory, nie większość uprawiała seks w wieku 17.

Gość gość
zapisz sie do teen mom poland bedziesz na plakacie w stroju supermena :classic_cool:

Gość gość
Wiesz miałam koleżankę, jak miała 16 lat zaszła w ciąże (nie chciała mówić z kim bo to wielka pomyłka) i nie ukrywała nie chciała tego dziecka ale rodzice ją namówili, że się nim zajmą. Urodziła teraz ma 23 lata. Dwa lata temu wyszła za mąż i ma kolejne dziecko. Jak się jej pytam co u niej zawsze mówi że jest najszczęśliwsza na świecie, że ma takie kochane dzieci. Ty też masz dziecko co by nie było, ludzie zawsze mówią, z reguł z zazdrości. I tu też tak może być. Że miałaś odwagę urodzić. Masz dziecko i dla niego nie możesz się przejmować gadaniem innych.

Gość gość
Dziecko w wieku 17 lat? Dobrze ci mówia, boś kuwiszcze jakich mało. Zabezpieczać sie nie potrafisz? Czy misio nie chciał w prezerwatywie?

Gość gość
Ja mam 22 lata, i jestem w ciązy, niestety złożyło sie tak, że ojciec mojej kruszynki to palant i wole samotną ciąże i macierzyństwo niż taki związek, też się mną ludzie interesuja, i już dawno jestem pełnoletnia, pracuje na siebie. LUdzie gadali, gadaja i gadać będą, taka rasa, znajdą inna sensacje to dadzą Ci spokój :) Głowa do góry, pozdrawiam.

Gość gość
A ja urodziłam w wieku 16 lat, dziś mam męża, studiuje, i jest fajnie. Ludzie też gadali, ale ja k***a nie byłam i nie jestem, kochalam tamtego, ale gdy wpadliśmy mimo ze obiecał uważać, to mnie zostawił, dziś mam męża i on jest moim drugim facetem w tych sprawach i ostatnim ;) Trzymaj się autorko

Gość gość
Ale gdyby nie wpadła to by k... nie była? A może powinna była usunąć? Wtedy by było ok?

Gość gość
"Nie dosc że k****a to nie wie jak się zabezpieczyc" skad tak dokladnie wiesz, jakie byly okolicznosci? do autorki: dostajesz lekcje od zycia, teraz juz wiesz, kim sa ci ludzie i jak w nich obluda, ze odpowiedzialnoscia za ciaze obarczaja wylacznie kobiete, oczywiscie nie padlo ani jedno slowo na temat s******yna, ktory SIE NIE ZABEZPIECZYL przed zaplodnieniem kogos, z kim nie mial zamiaru wychowywac dziecka - wiec nie wiem, kto zasluguje na gorsze epitet, moim zdaniem jednak facet, ktory bezstresowo rozsiewa wlasne nasienie po swiecie nie martiwac sie o to czy jego dzieci beda mialy co jesc, albo czy beda mialy ojca; tak to jest bardzo odpowiedzialne... :o nie martw sie takimi ludzmi, spotkasz jeszcze takich, ktory ci pomoga, a nie beda cie oczerniac, zeby uleczyc wlasne kompleksy

Gość gość
95% samotnych matek to puszczalskie, idiotki wybierające palantów, debili albo kochanki cudzych mężów

Gość gość
nie maja prawa tak mowic!urodzilas i wychowujesz, niejedna by usunela lub oddala.czy urodzenie dziecka bez slubu czyni z kobiety k...we?a ile jest takich ktore nie wpadly, ale nikt ich nie nazwie k..wa.Jesli jestes dobra matka, nie ma znaczenia nic innego.Zaden prawdziwy (nie swietoszkowaty) katolik nie bedzie toba pomiatac.w oczach Boga jestes na pewno wartosciowym czlowiekiem