Gość gość Napisano Luty 6, 2014 Witam, mam 18lat, dziś miałem taką trochę nietypową sytuacje... Otóż może rozpocznę od tego, że zmieniłem szkołę i chodzę teraz do nowej klasy no ale do tematu... Języki mamy łączone z inną klasą no i zacznę od tego,że na przerwie gdy siedziałem z kumplem dosiadła się bardzo atrakcyjna koleżanka z innej klasy i usiadła obok nas nic nie mówiąc. Cóż na lekcji zauważyłem, że dosyć często spoglądała aczkolwiek czasem cięzko to wychwycić no ale co dalej... Wiem, że ona domyśla się, że mi sie bardzo podoba. Cóż jakoś na następnej przerwie stałem w kilku osobowej grupie no i nie wiem czy przypadkiem ale gdy na nią popatrzyłem gdy otwierała szafkę potem przechodząc obok mnie tak jakby szturchnęła mnie na dłużej.. mam na myśli na kilka sekund, zdziwiło mnie to troche ale gdy juz sie odwrocilem nie widziałem jej dalej w tłumie. Napisałem na forum kobiecym, hmm chyba wiadomo dlaczego, spytac innego kumpla to nie jest wiarygodne źródło:) No i prosiłbym bez flame, tzn co o tym myślicie bez głupich najazdów, że mam 18lat np i nie wiem takich rzeczy czy to pewne:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach