Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivvonka

Problem z seksem

Polecane posty

Gość Ivvonka

Ja tak w skrocie opisze moj problem. otoz 4 dni temu uprawialam seks analny.to byla sobota, dopiero w poniedzialek bylam w toalecie w celu oddania kalu. Wszystko bylo w jak najlepszym porzadku, ale dzisiaj w srode budze sie rano i strasznie bolal mnie brzuch. Myslalam ze to ten sam problem wiec udalam sie do toalety. gdy spojrzalam myslalam ze mam okres i moze to tez od tego boli mnie brzuch, ale pozniej znow poszlam do toalety i sie okazalo ze wydzielina-krew pochodzi z o***tu. Nie mam pojecia co sie dzieje. to byl pierwszy raz kiedy uprawialam tego typu seks i podczas niego ani w przeciagu dwoch dni nie bylo zadnych problemow a dzisiaj jak poszlam do lazienki to sie przerazilam.moze ktos mi wyjasnic czy to normalne...? ico powinnam z tym zrobic? przejdzie??

Gość gość
a robiłaś lewatywe przed analem?

Gość gość
Spoko.zagoi się.

Gość Ivvonka
A przed analem robi się lewatywe ?

Gość gość
Uprawiaj dalej tego anala to będziesz za każdym razem srała krwią. Co za głupie laski że godzą się na takie coś. Ohyda!!!

Gość gość
po pierwsze robi sie lewatywe, bez jest to ohudne :x :x a po drugie albo cie cos oatrlo albo masz hemoroidy od tego

Gość gość
Nie robi się bo u zdrowej osoby w tej części ciała nie zbiera się kał, tylko wyżej w jelitach, Nie słuchaj osoby która kij wie, nie robi się lewatywy, wystarczy poczytać

Gość Ivvonka
Ale mój chłopak miał czystego penisa jak mi wyjął z pupy

Gość gość
Bo tam nie ma kału! Dziewczyno, nic nie wiesz a słuchasz jakich głupot.