Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aulana

Mam tylko jedno dziecko

Polecane posty

Gość aulana

Chciałabym nawiązać kontakt z mamami jedynaków, które ze względu na wiek nie planują już więcej dzieci. Czy jest tu więcej takich na kafeterii?

Gość gość
Ja i jeszcze raz ja. Mam 30 lat i 3 miesięczne dziecko, o drugim nawet nie ma mowy.

Gość gość
ja tez mam jedno i wiecej nei planuje :)

Gość gość
ja mam jedno bo nie ma pracy.

Gość gość
No to ja sie dołączam,mam 32 lata ale to nie ze względu na wiek tylko ja nie chce w żadnym wypadku wiecej dzieci

Gość callineczzka
Ja tez mam jedno i więcej nie chce . Mam 32l a córka m 3 l Tylko ze ja 2 dziecka nie chce z wygody .

Gość mama Wiktorynki
Ja 3 miesiące temu dziecko rodziłam, a moja teściowa już modli się o drugie :/

Gość mama Wiktorynki
Ja też nie chcę ze względu na wiek. Mam jedno i wystarczy.

Gość gość
mam 27 i jedno dziecko.... nigdy więcej porodów !

Gość gość
mam 38 lat,dwoje dzieci i chętnie bym jeszcze dwójkę urodziła.porody sa fajne.moje przynajmniej:-) ale praca,małe mieszkanie i rozsądek nie pozwala na więcej.

Gość MamaZuzki82
Ja tez mam jedna corke 4 lata i wiecej nie planuje. Mam 31 lat

Gość gość
ja mam jedno bo nie mam pracy, jezeli dostane prace w szkole to bede bimbać i zrobie sobie drugie

Gość gość
mam 38 lat i syna dziesiecioletniego Nie nadaje sie do powtorek To juz przezylam i nie chce wracac do porodu,niemowlaka,przedszkolaka To juz bylo...Nie kazdy chce byc wieczna matka malego dziecka

Gość gość
ja mam kilkumiesięczne dziekco , mam 30 lat. Ale chyba drugie za jakieś 2 lata tez bym chciała miec...zobaczymy, na razie na drugie dziekco pozwolić sobie nie możemy

Gość gość
Kobiety czy wy naprawde chcecie zycie spedzic w pieluchach? no way...

Gość gość
Kiedys myslalam tak jak Wy,teraz mam 42 lata i zaluje swojej decyzji,gdybym mogla cofnac czas na pewno na jedno dziecko bym sie nigdy nie zdecydowala ponownie.

Gość Ona121
Mam dwumiesięczną córeczkę i 31 lat. Też poprzestanę na mojej kochanej jedynaczce. Nie chciałabym ponownie przechodzić ciąży i porodu( choć miałam cc). Nie widzę się w roli mamy większej liczby dzieci kompletnie. Wielu ludzi mówi mi, że zapomnę i zmienię zdanie, ale ja wiem, że tak się nie stanie.

Gość Werka swerka
mam prawie 40 lat i 2 maliutkich dzieci.

Gość gość
mam 38 lat, jedno dziecko i więcej nie planowałam. Pigułki jednak nie zawsze spełniają swoje zadanie pomimo tego, że brałam regularnie, nie miałam sensacji żołądkowo-jelitowych, nie piłam alkoholu, itd. Jestem w drugiej ciąży. Plany planami a życie swoją drogą :)

Gość gość
mam 30 lat i 6 letniego synka, ale wiecej raczej miec nie bedziemy, maz ma 35, i chyba mu sie nie chce, ba i powiem to wprost jestesmy za wygodni, syna kochamy nad zycie i rozpieszczamy :) jesli byloby 2 to pewnie nie byloby nas stac na takie zycie jak teraz, ale jesli sie "zdarzY" plakac nie bedziemym jednak nie planujemy

Gość gość
ja mam 24 i nawet nie ma mowy o drugim

Gość gość
Ja mam 26 lat i niespelna 5 miesiecznego syna. Nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek chce przechodzic przez to wszystko. Ciaza, porod, kolki, wstawanie nocne, targanie wozka z 3 pietra, usypianie, no i siedzenie w domu. No nie wiem, choc niecierpie jedynakow :-P

Gość gość
no ja pisalam wyzej 24 latki :) ja np jestem jedynaczka i nie placze z tego powodu, nie jestem samolubem ani cos w tym stylu, wgl synek dal mi popalic od malego , niie spal po nocach, jadl, ciagle choruje wiec jak pomysle o 2 to mi niedobrze, ba cala ciaze wymiotowalam, wiec 2 odpada i tyle

Gość Azkakaja
39 lat i 5 latka w domu .... Za 2 tygodnie mam sterylizację :)

Gość gość
mam 34 lata,2 letnią córeczkę i męża,który wyprowadził się od nas 2 tyg. temu

Gość gość
mam 38 lat i syna dziesiecioletniego Nie nadaje sie do powtorek To juz przezylam i nie chce wracac do porodu,niemowlaka,przedszkolaka To juz bylo...Nie kazdy chce byc wieczna matka malego dziecka x a ty co? do grobu się już wybierasz? 5 lat to dla ciebie całe życie? śmieszna jesteś.

Gość gość
Jakie 5 lat?

Gość gość
Witam. Rodziłam w wieku 34 lat mam syna teraz ma 22lata a Ja ciagle załuję ze zaraz po porodzie tak szybko szukałam zabezpieczeń. urodziłabym jeszcze drugie zaraz po pierwszym a teraz SAMOTNOŚĆ pustka i ciagla mysl zeby sie nic nie stało.Niestety czasu wrócic sie nie da. Babcia nie jestem kocham inne wnuki i wynajmuje sie do opieki. Pozdrawiam.