Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo trudno jest znaleźć młodego, wolnego i fajnego chłopaka do związku :(

Polecane posty

Gość gość

Największa grupa wolnych to facec***oniżej krytyki, leniwi, niezadbani, wieczne piwko pod Żabką z kolegami, wieczne imprezy z tzw ''znajomymi'', do niczego sie tacy nie nadają, wygląd ? masakra, osobowosc ? jeszcze gorsza. Lepiej byc samotną niz z takim typem, no ale wiekszosc dziewczyn łapie się takiego byle czego ze strachu przed samotnoscią, ale nie potrafią sobie znalezc zajęcia. Reszta to zaliczacze, wieczni pozerzy, cwaniaczki, dresiarze :O Wygląd fajny, ale w głowie nic :( Szkoda czasu, chyba ze ktoras szuka kumpla do seksu i pizzy w weekend. Gdzie są normalni interesujący młodzi mezczyzni ? Bo ja znam jednego takiego, ale on nie jest zainteresowany zadnymi związkami, przejął firme po ojcu i realizuje sie zawodowo :(

Gość gość
to ja jestem taki normalny i też nie chcę się wiązać tylko rozwijać zawodowo. Większość normalnych czy porządnych facetów nie chce się wiązać niezależnie od wieku. Z drugiej strony na innych niż na tych cwaniaczków nie zwracacie za młodu uwagi.

Gość gość
jw wiekszosc normalnych facetów nie szuka związku w mlodym wieku bo po co ? z d******* ? Trzeba odsiac ziarno od plew, na związki przyjdzie czas

Gość gość
za młodu to właśnie ci zaliczacze, cwaniaki, pijący są w związkach to tacy wam imponują wtedy tak koło 25 roku życia zaczynacie inaczej patrzeć na mężczyzn.

Gość gość
Przywilej masowego zapładniania tylko dla dawców najlepszych genów - takie odwieczne prawo natury. Trudno to będzie przeskoczyć. Nie chcesz chyba wstąpić na drogę kryminalną?

Gość gość
to raczej nie chodzi o dawcę dobrych genów ale o to, że coraz bardziej zły facet jest za niego uważany.

Gość gość
Bierz rozwodnika lub żonatego, tacy są najlepsi.

Gość gość
gfdgc

Gość gość
jak w miare kulturalny to pewnie taki brzydal ze sie patrzec nie chce :D

Gość gość
kobietom imponują wulgarni i agresywni faceci

Gość gość84
Bo bardzo trudno jest znaleźć młodą wolną i fajną dziewczynę do związku. To dlatego.