Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W o w Ka

Co mam poczac ZWIAZEK NA ODLEGLOSC

Polecane posty

Gość W o w Ka

Hej!! wiec po krotce on jest Niemcem (mieszka przy granicy z Francja) ja mieszkam w Polsce, jestesmy razem 4 lata. Ja za rok koncze studia i planuje sie do niego przeniesc, widujemy sie tak czesto jak to mowlize (2mies w wakacje i srednio co 2 - 3tyg poza wakacjami). Wydaje sie ze wszytsko jest ok a jednak do tej pory nic w zwiazku nie idzie na przod :/ od razu dementuje ze nie jest ze mna dla seksu :p (czekal 1.5 roku zanim sie ze mna przespal)... nie wiem co o tym myslec, czy warto w to dalej inwestowac skoro on nie chce czynic zadnych krokow na przod (chocby glupie zareczyny) bez uprzedniego mieszkania ze mna rok lub dwa??

Gość W o w Ka
up

Nie widujecie się codziennie, pewnie wcale dobrze nie znacie, 4 lata związki z czego większość na odległość i ty chcesz zaręczyn?

Gość W o w Ka
znamy sie baaardzo dobrze o to sie nie martw!

Gość gość
no dobrze Moorland ale nawet liczac ze spedzaja ze soba polowe czasu, choc mysle ze jest to wiecej?? to sa 2 lata, z reszta normalni ludzie nie mierza zwiazku i "znana sie" czy "nieznania" miara czasu bo jedni sa bardziej zamknieci a inni mniej