Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na kafeterii trzeba byc najlepiej samotna pracujaca matka bisneswoman

Polecane posty

Gość gość

normalnie rece opadaja jak czytam i czytam kafe... wszystkie tu radza innym by nie byly kura domowa rady sa wracaj szybko do pracy. najlepiej do pracy za kilka tys zl i rzuc meza jak ktos pyta by sie cos poradzic to od razu "rzuc tego meza"

Gość litewska kolysanka
Stoję kiedyś w sporej kolejce przy kasie w pewnym supermarkecie. Przede mną kobieta z córeczką, która bawi się w wózku paczką podpasek. Kasjerka kończąc skanowanie towaru na taśmie poprosiła małą o ostatnią rzecz- podpaski, na co dziewczynka mówi: - Nie mogę Ci tego dać, bo mojej mamy z piki krew leci, widziałam nie kłamię!!!

Gość Mylona
zapomniałaś dodać że w żadnym wypadku nie można być mamą jak się podchodzi pod 40 albo ma się 18,aha i najważniejsze trzeba karmić piersia bo jak karmisz mm to już nie jesteś matką tylko wyrodną sucz co krzywdę dziecku robi;-)

Gość gość
E no na karę samotną? No przestań. Zaraz będzie, że byłaś nic nie warta o Cię zostawił.

Gość gość
i jeszcze trzeba dawać imiona "nie robiące krzywdy" czyli jak chłopiec to Kubunio lub Kacperek, a jak dziewczynka to Amelia, Lena albo Julka. Broń Boże inne bo to trauma, tragedia, wstyd i dziecko będzie miał przerąbane w szkole.

Gość Mylona
No na pewno nie Nikola bo to takie paaaaaatologiczne imię haha pamietam taki głupi temat,a i jeszcze jak się ma dwa pokoje to też z dzieci nici no bo jak można wychowywać dziecko w takim małym mieszkaniu paaaaaaaarodia

Gość Mylona
i najważniejsze bo bym zapomniała,jeśli jesteś gruba albo otyła dzieci też mieć nie możesz;-)