Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens kupować drogie ubrania za kilkaset złotych ?

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie czy roznią sie czyms np jeansy za 100zł , 200zł i 500 zł ?

Gość asia4680
Właśnie, dołączam się do pytania, też mnie to ciekawi

Gość gość
myślę, ze nie warto, bo spodnie do 150zł nie będą się już jakościowo różniły od tych za 300, ewentualnie mogą różnić się marką... to samo z resztą dotyczy też innych ciuchów, np buty kupuję do 300zł max (skórzane), kurtki tak do 250zł się staram, swetry do 120, coś musi mi się na prawdę bardzo podobać żebym dała za to więcej kasy...

Gość gość
ty wyzej gowno jesz i gowno wiesz

Gość gość
Jeansy ? Nie, mysle ze nie ma sensu kupowac takich ''dizajnerskich'' za 500zł, denim to bawełna, nic wiecej. Z sieciówek są kompletnie do dooopy, najlepsza jest srednia polka tj Levis, Lee, Wrangler, niezbyt drogo a posluzą dlugo. Buty ? Tu jest roznica, im drozsze tym zwykle lepsze, ale od pewnej kwoty juz lepiej isc do szewca :D

Gość gość
po co zadawać takie pytania przecież i tak my dziewczyny nie płacimy :P niech się nasi faceci martwią skąd brać na to kasę.

Gość gość
Jeansy - tylko od Armani Jeans Dobry fit, wspaniały materiał po 2 latach jak nowe Cena 800 pln T- shirt tez od Armani Jeans cieniutka bawełna miła w dotyku , dobry krój jak nowy po 2 latach Cena 420 pln ( długi rękaw ) Dzisiaj kupiłam nowy zestaw i ponoszę trochę bez problemów . Wole miec kilka rzeczy dobrych jakościowo , niż HM lub other

Gość Karolina

Zależy od wysokości wypłaty. Nie kierujemy się marką. Ani zamożności. 

Ludzie dbajmy o własną godność kierujemy się ile dostajemy za pracę ile jest na opłaty. Na życie. Jeśli ktoś zarabia ponad 3000 zł nie wyda na 500 w zwyz na ciuchy perfumy. Pomyślcie ile kosztuje mieszkanie ile czynsz ile rata za mieszkanie jedzenie. A tym projektantom życzę bankructwa nikt nie kupi za 300 buty koszuli itp. Nic nie jest najważniejsze niż podstawowe potrzeby

Gość grumbo
Dnia 6.02.2014 o 11:45, Gość gość napisał:

jak myslicie czy roznią sie czyms np jeansy za 100zł , 200zł i 500 zł ?

troche się różnia, ale nie aby aż taki skok ceny, bo płacisz za zyski firmy nie za ciuch już, koszt produkcji jest prawie identyczny tylko inne metki