Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czerwone niteczki i bol jajnikow implantacja

Polecane posty

Gość gość

bardzo prosze o odpowiedz czy wlasnie tak wyglada implantacja? otoz okres mam miec w niedziele , owulacja 12 dni temu, bol jajnikow od samego rana jak na okres. do tego zauwazylam w sluzie czerwone niteczki. prosze o odpowiedz

Gość gość
Moim zdaniem za późno na implantacje.

Gość gość
a moim zdaniem nie za pozno bo niektore kobiety maja plamienia implantacyjne w terminie miesiaczki. wedlug teorii takie plamienie moze wystopic od 6-12 dnio po zaplodnieniu

Gość gość
ja miałam krwawienie implantacyjne na krótko przed terminem okresu.

Gość gość
a czy te niteczki mozna nazwac plamieniem implantacyjnym?

Gość gość
Chyba jednak okres dostaniesz jutro

Gość gość
u mnie normalnie była kropla krwi.

Gość gość
a u mnie nie bylo zadnego plamienia implantacyjnego, nie wkrecaj sie i nie doszukuj niewidocznych objawow ciazy bo sie zablokujesz psychicznie i bedzie ci ciezko zajsc. Nie analizuj kazdej kropli sluzu i klucia w piersiach, wrzuc na luz i czekaj cierpliwie na okres lub (czego ci zycze) jego brak.

Gość gość
zrob test. ja tez mam od poniedzialku plamienie, termin @ w niedziele, wczoraj i przedwczoraj pozytywny test robiony wieczorem ;)

Gość gość
do kretynki wyzej: test robi sie najwczesniej w terminie miesiaczki, a nie wczesniej, bo watpliwe jest ze cos wyjdzie. Nastepna nawiedzona histeryczka, po co autorka ma robic test, skoro okres sie jej nie spoznia? masakra co jest z wami.

Gość gość
co za prymityw :O nie pierdol mi tu glupot, bo mam znaczace objawy ciazy i nie wyzywaj nikogo od kretynek pustostanie :O

Gość gość
nie wmawiam sobie objawow. poprostu zauwazylam czerwone niteczki ktorych nigdy wczesniej nie widzialam, a bol brzucha mam dokladnie od wczoraj, myslalam ze na okres chociaz troche to za wszesnie bo mam bardzo regularny. nie oczekuje ciazy maniakalnie lecz jak teraz sie zastanawiam to moglo dosc do zaplodnienia bo uprawialam seks na jakies 3 dni przed owulacja. takze chcialam sie tylko dowiedziec czy to mogloby oznaczac zagniezdzenie zarodka

Gość gość
i dodam ze z ciazy akurat bym sie ucieszyla. mam meza, mieszkanie, prace wiec teoretycznie brakuje tylko dziecka:) poczekam do niedzieli, jesli okres nie przyjdzie zrobie test w poniedzialek rano.

Gość gość
mogloby ;)

Gość gość
staraczki sraczki