Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwie wagi pokazują różną wagę ciała

Polecane posty

Gość gość

Mieliście tak bo kurcze kupiłam sobie nową wagę zwykłą mechaniczną i ważę na niej całe 5 kg więcej niż na starej to bardzo dużo całe 5 kg . domownicy ważą tyle samo na obu wagach .O co chodzi ? wolę chyba starą wagę .

Gość Pan Wiesław
A nie wysrałaś się pomiędzy jednym ważeniem a drugim ?

Gość gość
Nie mam pieniędzy na burdeeel a chce poruuuuuchać nie mam czym zapłacić dzzziwwce Jestem z biednej rodziny czasem obbcciągnne druta ojcu, ale żadnego kieszonkowego za to nie dostaje. Trzeeeeepie konia w zaciszu domu od kilku już lat, czasem zaliczę siostrę lub matkę. W wolnych chwilach zakładam stare prezerwatywy znalezione w lesie, lubię ich zapach. Muszę do poniedziałku uzbierać 239 zł, więc podaje niezbędne dane do przelewu. - Rafał Symanski ul. Rutowa 104 81-589 Gdynia Nr konta. 56 2060 6007 0000 2345 1130 9020 - Telefon: 792 478 770 - Kto mi pomoże

Gość gość
nie panie Wiesławie nie byłam w wc .

Gość gość
moja waga elektroniczna pokazuje inna wage przy kazdym wejsciu na nia. np wchodze mam jedna wage, schodze i znowu wchodze i mam inna wage, schodze i znowu wchodze i znowu inna waga. wahania - 1-3kg. wedlug mnie duzo. nauczylam sie wyciagac srednia z 3 albo 5 pomiarow :D

Gość palkii

czasem tak jest..pewnie zależy od wagi i typu