Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trynkiewicz po wyjściu na wolnośc w poprzednich dawnych latach nadal gwałacił

Polecane posty

Gość Trynkson 50 laat
Nie pisze, a jest napisane.

Gość gość
przepraszam, mój błąd ;)

Gość gość
Nie mam pieniędzy na burdeeel a chce poruuuuuchać nie mam czym zapłacić dzzziwwce Jestem z biednej rodziny czasem obbcciągnne druta ojcu, ale żadnego kieszonkowego za to nie dostaje. Trzeeeeepie konia w zaciszu domu od kilku już lat, czasem zaliczę siostrę lub matkę. W wolnych chwilach zakładam stare prezerwatywy znalezione w lesie, lubię ich zapach. Muszę do poniedziałku uzbierać 239 zł, więc podaje niezbędne dane do przelewu. - Rafał Symanski ul. Rutowa 104 81-589 Gdynia Nr konta. 56 2060 6007 0000 2345 1130 9020 - Telefon: 792 478 770 - Kto mi pomoże

Gość gość
Twój bardzo wielki błąd :p zostaniesz surowo ukarana :p

Gość gość
Wyjdzie i znowu jakiegos dzieciaka zabije, beda go sadzic dostanie znouw lat i tak w kolo Macieju.Polskie sadownictwo jest beznadziejne!!!Az po prostu rzygac sie chce, wypuszcza go do jakiegos miasta i bedzie sukinsyn grasowal. Nie sadze, zeby ktokolwiek byl w stanie go upilnowac, zreszta wszystko w Pl jest beznadziejne.

Gość Trynkson 50 laat
Nic nie szkodzi, jesteśmy tylko ludźmi i mamy prawo błądzić.

Gość gość
ach nie przerażajcie mnie tak ;D każdy popełnia błedy ;D LITOŚCI ! ;D;

Gość gość
Dlaczego mowicie o litosci?!A czy On mial litosc nad tymi chlopcami?Biedne dzieciaki!!

Gość gość
25 lat nic nie robili a teraz im strach w oczy zagląda hihihi

Gość Trynkson 50 laat
Zrobiłem te straszne rzeczy, odsiedziałem wyrok, czego jeszcze chcecie?

Gość gość
z 'litością' chodziło o mój błąd w pierwszej wiadomości ;) dla tego sukinsyna nie powinno być żadnej litości niech wyjdzie niech go nikt nie pilnuje i niech ludzie zrobią z nim porządek. jak można takiego człowieka wypuszczać na wolność.. morderce i g****iciela ! tak samo mama Madzi z Sosnowca. perfidnie kłamała i perfidnie zabiła własne dziecko. w trakcie procesu zdjęcia na koniach, piękne życie, okładki i inne d**erele. tak samo powinna dostać dożywocie i nie pokazywać się nikomu na oczy. DZIECIOBÓJCY!

Gość gość
Niestety w PL jest TAKIE A NIE INNE prawo, ludzie nic z tym nie robia, powinnismy przeprowadzic referendum za kara smierci.Wowczas napewno zmienilby sie poglad takich s*******i, zaczeli by myslec nad konsekwencjami.Bo niestety, zycia tych dzieci nikt juz nie zwroci.Chociaz spoleczenstwo sie burzy, nadal jest przyzwolenie na zabijanie takie mam odczucia, niestety.