Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tysiaaa876

Co pociąga was w nastolatkach?

Polecane posty

Gość gość
Oczywiscie nastolatki powyzej 16 lat.

Gość gość
Ciasnosc w cipce . A jest chętna ? Mam 40 lat

Gość gość
Oj laseczka,100% prosiłabyś o jeszcze,bardzo byś prosiła, z moją spermą spływającą ci z c*pki. x Marzy ci się, dziadku. Nierealne.

Gość gość
Jacy pedofile zakuty łbie? Koneserzy dobrego seksu. Dziewczyny 18-20 czy 20 kilka lat to sama przyjemność. Wyrośnięte nastolatki z boskim,jędrnym ciałem. Zgrabne,jędrne,twarde biuściki i ciasne szparki,ciało wysportowane i bez fałd tłuszczu. I przede wszystkim chętne na seks,bez skrępowania i fałszywego zażenowania przy różnych eksperymentach w łóżku. Zadbany facet ok.40 bez problemu może wybierać w takich jak w ulęgałkach.Miałem ich wiele i wiele jeszcze przede mną. x Sklerotyczny fantasta.

Gość TROLIK MALUTKI
własne zęby :D

Gość gość
Jacy pedofile zakuty łbie? Koneserzy dobrego seksu. Dziewczyny 18-20 czy 20 kilka lat to sama przyjemność. Wyrośnięte nastolatki z boskim,jędrnym ciałem (..) Zadbany facet ok.40 bez problemu może wybierać w takich jak w ulęgałkach.Miałem ich wiele i wiele jeszcze przede mną. x Dla "dziewczyny 18-20 czy 20 kilka lat" sama przyjemność to młody, sprawny rówieśnik z umięśnionym ciałem. "facet ok.40" bez problemu to może raz na miesiąc :P Lepiej niech się zajmie wysiadającą prostatą, a nie marzeniami o nastolatkach. Jazda po viagrze to dla starszych pań.

Gość do TROLIK MALUTKI
You made my day! :D :D :D

Gość gość
wylizać młodą 18letnia cipkę larytas masz może ochote?

Gość gość
Trolik: :D

Gość gość
"zamiast mózgu ..uzywasz fiuta...Jesteś żałosny" a czego ty uzywasz? widac newazne czego sie uzywa, i tak wszyscy konczymy tutaj, a ostatecznie w domu starców. i po ch. sie napinac ze swoją elitarnoscią? :D 🖐️