Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale cisza

Co sie dzieje gdzie ruch i gwiazdy

Polecane posty

Gość ale cisza

co za dziwna cisza? gdzie podziewają się te nibymądre wpisy tych durnych loch i nibychłopa, który siedzi na ciążowym forum? poblokowali was po tych ostatnich popisach?

Gość gość
nibychłopca hahha zawsze gotowy nibychłopiec jądrowy

Gość gość
wodzirejem jest ten uzytkownik, bo ciezko powiedziec jakiej jest na prawde plci, zawsze gotowy.... szuka tu poklasku bo te porypane konkubiny sie malo nie pozabijaja o niego i o jego chamskie slowka. wszyscy sa jakiamis zboczencami i dewiantami!!!

Gość Literki Szyderki
Oj wy głupie picze :D

Gość gość
pozamienialiśmy się w pomarańcze możemy pisać do woli tak jak ty autorko i c****j ci do tego? Jak takie jesteśmy durne to po co o nas pytasz zamiast się cieszyć, że nas nie ma? (zn. nie możesz nas zlokalizować hahahaha! Masz obsesję i potrzebujesz się wyżyć i na kimś zalogowanym fajnie. Może idź do psychiatry wariatko z obsesją.

Gość gość2
zawsze gotowy to jakiś pedau :O na bank nosi damską torebkę i pije różowe drinki. już ja znam takich gości- na babskim forum przesiaduje i się podnieca babskimi tematami. Jądrek weź powiedz jakie są pierwsze objawy ciąży. Słyszałam, że dobrze wiesz kiedy masz dni płodne buahahah

Gość gość
fakt skoro byli durni to po co ich wołasz psychopatko? debilowaty trollu żywisz się pewnie wyzywaniem i napawasz się śledzeniem niebieskich loginów. Pewnie też się brandzlujesz jak widzisz niebieskie wpisy ale ŻENADA do garów wsiuro, bo twój stary wróci i będzie wp*****l

Gość mała kamilka
Tęsknisz zamiast się cieszyć no cóż czas się leczyć

Gość gość2
jądrek lubisz w kakao? :D

Gość gość3
gość2 nie wszyscy maja takie upodobania jak ty, a teraz idź odciągnij mleko cudowne ze swojego obwisłego cyca i posmaruj rozstępy na d***e kaszalocie, bo cię stary w rogi tryka paszteciaro

Gość gość
ty mozesz prostaku pomarzyc o takiej jak ja, jestes zakompleksionym bucem. tylko iestety nie wiemy dlaczego masz te kompleksy i czego ci brakuje!!!!

Gość gość2
gość3 a ty co jądrkowi bez mydła w o***tora włazisz?

Gość gość
Hłe hłe hłe, zdrowie!

Gość gość
ty albo jestes paskudny, albo mas zproblemy z przyrodzeniem, ewentualnie nikt nie lubi cie bo jestes ordynarny i chamski i razi ich to. choc tak patrzac... nie przejalbys sie bo do tego jestes butny i sie bardzo lubisz. taki typowy no life sprzed monitora. zalosne. a jeszcze bardziej zalosne od ciebie sa te d**y ktore marza zebys do nich cos napisal, bleee

Gość gość
Wczoraj pisała ta cała jego ulubiona dupa ze ma 21

Gość gość2
ja widziałam jądrka- jest chudy, ma krzywe giry i zarost jak trzynastolatek :O

Gość gość3
ale was gryzie ten jądrowy, ale macie obsesyjkę, myślicie piszecie i macie jakis dziwny ból d**y nie wiem czemu. Nie jest wam z jakiegoś powodu obojętny, bo jakbyście go miały za kretyna to po prostu ignorowałybyscie typa kafeteryjne fanatyczki

Gość gość
ty van de kamp też w*********j taka sama patologia jak oni wszyscy, jak ludzie w polsce mają być dobrze leczeni jak w służbie zdrowia pracują takie jak ty!!!

Gość gość
Chcą tez być w teamie :)

Gość gość
ona nie jest zadnym lekarzem... lekarze nie robia zamiast oczu w usmiechu iksa :P

Gość gość
nienawidzą, a gadają zakompleksione mamuśki i sycą się tymi wpisami i jęczą i stękają: jądrowy taki, siaki..... ale cały czas o nim. Chyba was mężuśkowie nie dźgają grube świnie

Gość gość
Ona nie jest żadnym lekarzem tylko psychiatrą, osobiście ją zdemaskowałam na innym forum o chorobach psychicznych a i tutaj gdzieś się kiedyś wygadała p***a.

Gość gość
Psychiatra to też lekarz idiotko pomarańczowa.....

Gość gość
ona jest taki psychiatrą jak ja astronautą :P

Gość gość
zawsze gotowy, co tak zamilkles? glupio ci ze wyszlo na jaw ze jestes niedorob?