Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabelek01010101

okres w czasie ciąży???

Polecane posty

Gość diabelek01010101

Witam, spotkał mnie problem na temat którego chciałabym uzyskać nieco więcej informacji i zostać uświadomiona w pewnyh sprawach. Mam 19 lat, na sylwestra byłam z chłopakiem w górach. Tam kochaliśmy się namiętnie, bez zabezpieczenia (ale bez końca we mnie-stosunek przerywany). Po pobycie w górach ok 10 dni później, dostałam normalny 5dniowy okres, wyliczony co do dnia, regularny, w ogromnych ilościach, bardzo obfity, z bólem brzucha i ogromnymi skrzekami krwi jak to zwykle u mnie bywa. 4dni temu skończył się kolejny cykl i powinnam dostać kolejny okres, który niestety spóźnia sie. Czy możliwe ze to ciąża? Czytałam wątki ze możliwe by miec okres i byc w ciązy.. Ale były to zazwyczaj przypadki "kuzynek siostry brata" Bywałam już przesunięcia okresu, ale zwykle przez leki stres itp. A w tym miesiącu nic takiego sie nie zdarzyło.. Prosze o zdanie na ten temat?

Gość gość
chyba skrzepami bo skrzek to jak dobrze pamietam z podstawowki wydala zaba

Gość gość
Ty tepa szmato s********j z powrotem na lekcje biologi

Gość Pan Ginekolog
Przez internet nie mogę niczego stwierdzić, zapraszam do siebie do gabinetu

Gość gość
ty ruro, naucz się pisać

Gość diabelek01010101
Proszę bez wyzwisk !

Gość diabelek01010101
Chciałabym też dodać, że od paru dni z mojej pochwy wydobywa się dziwny zapach...

Gość diabelek01010101
Pomyłka i literówka może zdarzyć się każdemu, a skoro tak bardzo się nimi jaracie to wyp***ć na portale plotkarskie gdzie dopatrują się drobnego błędu by zmieszać człowieka z błotem! Napisałam po to by dowiedzieć się czegoś, a nie po to by czytać wulgaryzmy i obrażające mnie słowa z tego powodu ze pomyliłam literki na klawiaturze!

Gość diabelek01010101
"Chciałabym też dodać, że od paru dni z mojej pochwy wydobywa się dziwny zapach..." -osoba podszywająca się!

Gość gość
ja tylko chcialam cie poprawic a jakis debil wrzuca tu swoje madrosci no widzisz i masz nastepnego idiote podszywa

Gość bakaj
W CZASIE CIĄŻY OKRES JEST TYLKO Z NOSA.

Gość diabelek01010101
"chyba skrzepami bo skrzek to jak dobrze pamietam z podstawowki wydala zaba" to rozumiem ale nie teksty poniżej. brak słów, fora internetowe spadają na psy, dzieci mają ferie nie maja co robić.

Gość bakaj
W CZASIE CIĄŻY ,OKRES JEST TYLKO Z NOSA.

Gość gość
najlepiej było by gdybyś zrobiła sobie test , nie napisałaś jak długie jest to opóźnienie , zmiana klimatu też jest przyczyną opóznień @ , samo myślenie o tym czy jest się w ciąży czy nie to też blokada i stres , na to opóźnienie wpływa wiele rzeczy. Mnie się kiedyś rekordow dwa tygodnie spóznił , jesteś jeszcze bardzo młoda więć nie jest jeszcze tak uregulowany i róznie może być .Miesiączka w ciązy nie jest możliwa raczej różnego krwawienia , ale na pewno nie takie jak opisałaś. Najlepiej zrób test ,wynikpowinien być już bardzo wiarygodny, głowa do góry wiem przez co przechodzisz , a i pamiętaj ze stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji i tak niestety można zajść

Gość diabelek01010101
Okres spoznia sie 4 dni. Wiem ze to krotko ale mimo to chcialam zdobyc informacje, na temat tego czy istenieje taka ewentualnosc jaka zakladam. Juz nie raz malna opinia! dziekuje! mielismy takie przeboje ze spoznial sie okres, a potem bylo wszystko ok. Po tym sylwku tez sie obawialismy, ale jak juz wpominalam okres przyszedl i to z cala pewnoscia normalny. Od sylwka nie robilismy tego, a kolejny okres sie spoznia ;(

Gość gość
jak na mój gust to niemożliwe ,zebyś była w ciąży , to zwykłe opóźnienie , tak to już jest raz przyjdzie szybciej raz później .Ja mam już 35 lat a dalej jak nie biore tabletek mam bardzo nieregularne miesiączki , czasem wystarczy nawet to ze zmieniam za bardzo diete , za dużo biegam albo ćwiczę , zmieniam klimat albo myślę o tym co się znów dzieje. Stresujesz się , wyobraznia pracuje i to się objawia opóźnieniem. Głowa do góry lada dzień przyjdzie

Gość diabelek01010101
dziekuje za słowa otuchy :) Gdy staram sie myslec realnie jestem tego samego zdania, jednak tak jak Pani mówi -wyobraźnia pracuje. Mielismy juz kilka takich przypadków ze okres sie spózniał i zawsze bylo najgorsze w glowie.. Ale tak ma chyba kazda nastolatka ;-)

Gość gość
niestety to nie mija z wiekiem , tak się my kobiety martwią cały czas