Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mokkitenezja

Mam zajebiste życie, możecie mi zazdrościć

Polecane posty

Gość Mokkitenezja

wchodze czasem na kafe i widze jakie macie problemy...ach moje zycie to sielanka: 1 mieszkam z domu jednorodzinnym 2 mam samochód 3 nie jestem gruba 4 nigdy nie zostałam zdradzona przez faceta 5 obce mi są problemy w stylu "on już mnie nie kocha", "zanik namiętności w związku" 6 nie mam dwulicowych przyjaciółek 7 nie mam ojca alkoholika 8 mam pracę 9 nie muszę wybierać między rodziną a karierą

Gość gość
a toi fajnie i chwalisz sie tym na kafe...

Gość ladacooooo
to teraz strzel sobie z paltza

Gość gość
jakie priorytety: na drugim miejscu mam samochód, a na szóstym nie mam dwulicowych koleżanek :)

Gość Mokkitenezja
chciałam Wam pokazać inny sposób patrzenia na pewne sprawy. to wszystko co napisałam to prawda, a teraz doprecyzuję. 1 mieszkam z domu jednorodzinnym - mieszkam z mamą i siostrą w starym, zagrzybionym domu (3 pokoje, łazienka, wc , kuchnia) 2 mam samochód (corsę z 1999) 3 nie jestem gruba (rozmiar M/L, cellulit na nogach, niezbyt zgrabna sylwetka ale gruba nie jestem...) 4 nigdy nie zostałam zdradzona przez faceta - bo nigdy nie miałam faceta 5 obce mi są problemy w stylu "on już mnie nie kocha", "zanik namiętności w związku" - jak wyżej 6 nie mam dwulicowych przyjaciółek - nie mam żadnych przyjaciólek 7 nie mam ojca alkoholika - praktycznie go nie znam zostawił nas jak byłam mała 8 mam pracę - skończyłam ekonomię na państwowej uczelni i obecnie pracuję jako telemarketer za 1200 na rękę 9 nie muszę wybierać między rodziną a karierą - nikt mnie nie chce i nie mam szans na żadną karierę. dodam że mam 26 lat. :) Morał z tego taki że zawsze trzeba myśleć że inni mają gorzej. Może i nie jestem bogata ani urodziwa, może i nie mam życia osobistego, ale przynajmniej mam co jeść i nie mam problemów ze zdrowiem!

Gość cbhxv hx vbxchvh
no to zwijam się z zazdrości, zwłaszcza o tą corsę :)

Gość Seladi9
zdrowe podejscie

Gość Krowa191919191
przeczytałaś jakąs ksiązkę o pozytywnym myśleniu i ci odwaliło??

Gość Mokkitenezja
krowa - nie, po prostu pomyślałam że można na pewne rzeczy spojrzeć inaczej. zamiast narzekać jakie to moje życie beznadziejne... zawsze moze być gorzej:)

Gość gość
Super jestes, chciałabym mieć taka przyjaciółkę. Może powinnas pisać nowele z takim poczuciem humoru. Mowie serio ;-)

Gość Mokkitenezja
gość - miło że tak piszesz:)

Gość Felixtus
ale może warto abyś przebadała tzytzki ?

Gość 61ella
Mokkitenezja ja Ci gratuluję optymizmu :). Masz rację zawsze może być gorzej, powinniśmy doceniać to co mamy, a najważniejsze to zdrowie, praca i to że sami dajemy radę. W dzisiejszych czasach trudno o PRAWDZIWYCH przyjaciół. Może będzie lepiej tego Ci życzę z całego serca :) Grunt to dobry humor. Pozdrawiam

Gość gość
O k***a :-Dten drugi post mnie zniszczył, zalatuje podszywem ale jednak nie! :-D:) :) ;)

Gość gość
no i co z zwiazku z tym?