Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachęcić i uwieść żonatego faceta

Polecane posty

Gość gość
Uczuciem? Jeżeli jest uczucie, zakładam, że obopólne, to niech ukochany powie o tym żonie i od niej odejdzie. Jeżeli robią to po cichu to jest to k***wstwo i jego i jej.

Gość gość
A jeśli pan nie może odejść od żony, gdyż nie chce zostawić małego dziecka a żony już nie kocha?

Gość gość
Mój nie posuwa,nie martw się, ale za dużo mialam do czynienia zawodowo ze zdradzanymi kobietami, żeby się nie złościć, widziałam ich ból i cierpienie. Gdyby mój mąż mnie zdradził to byłby już byłym mężem. Nie toleruję takich gnoi.

Gość gość
Przypominam, ze wątek jest o tym jak uwieść żonatego pana. Proszę więc o wpisywanie sprawdzonych sposobów, a nie wypowiadanie się w zakresie oceny zachowań kochanków! Gdy będę ciekawa opinii publicznej na temat oceny moralności tego postępowania - założę w tym celu odrębny wątek.

Gość gość
To jego problem,niech sie męczy dalej nie ma tak lekko w życiu.

Gość gość
A ja pytam ,dlaczego chcesz uwieść akurat żonatego,czy z tobą coś nie tak???

Gość gość
Ze mną wszystko w jaknajlepszym porządku. Niestety zafascynował mnie żonaty a nie wolny.

Gość gość
nienawidze takich dziwek co z premedytacja niszcza komus rodzine

Gość gość
Bo to dziecko na pewno będzie szczęśliwe przy sfrustrowanym ojcu, a może i matce, która będzie coś podejrzewała. Jak facet kocha, to odejdzie, a dla dziecka ojcem zawsze będzie. Nie dziwi Was, że te dzieci coraz starsze a oni dalej nie odchodzą ze względu na ich dobro, albo co lepsze dobro kolejnego, bo musiał zachowywać pozory, a ta niedobra żona w drugie go wyrobiła.

Gość gość
A kto powiedział, ze ja chcę zniszczyć? Ja chcę mieć coś z tego życia, chcę przeżyć przygodę a przy okazji jemu także dać piękne chwile.

Gość gość
powiem ci jak sedzia na mojej sprawie rozwodowej "rozwod to on weznie z matka dziecka a nie z dzieckiem "

Gość gość
Fascynacja ,to kiepskie wytłumaczenie,chyba że on też coś robi w twoim kierunku,a jeżeli nie to daruj sobie dziew...

Gość gość
to przezywaj ja z wolnym facetem.a mozesz szukac sponsora?

Gość gość
ja znam taki przypadek gdzie laska autentycznie wrobiła gościa w troje dzieci, i co? musiała go zatrzymać dla kasy bo ona nie miała nic, a on chciał odejść. Po dwojce zrobiła mu i trzecie jak był pijany a on nawet nie pamiętał, że żonę w tym dniu roochał. Dramat!

Gość gość
Tak, on również szuka ukradkiem ze mną kontaktu ale ogólnie jest onieśmielony.

Gość gość
gadanie a wiesz jakie jest malzenstwo tego faceta

Gość gość
Autorka to zwykła pipa, znajdź sobie wolnego faceta. Oby kiedys ktos zabawił sie Twoim mężęm , może wtedy sie nauczysz ze cudzego sie nie tyka

Gość gość
daj sobie z nim spokoj pobzyka i wroci do zony

Gość gość
małżeństwo tego faceta wygląd różnie. wiem, ze często się kłócą. Dwa razy nawet wyprowadził się o żony ale po czasie wrócił.

Gość gość
no i widzisz wrocil do zony tak bedzie w twoim przypadku p****** i dowidzenia

Gość gość
No to trudno. ja nie liczę, że on weźmie ze mną ślub i będziemy żyli długo i szczęśliwie.

Gość gość
Nie bez powodu, wrócił, widocznie mu na niej zalezy. Jak zdradzi żonę to zdradzi i Ciebie. Tak bo nie jestes taka wyjątkowa jak myślisz. Cudzego sie nie tyka głupia dziewucho !!!

Gość gość
i tak bedzie wracal i wracal bo zonka upierze ugotuje :D powodzenia :D

Gość gość
dziewczyno po co sie tak szmacic.znajdz normalnego wolnego faceta a nie co tylko przyjdzie raz na jakis czas pobzykac

Gość gość
zonaty to najlatwiejszy cel :D a ty pytasz jak uwiesc... mam 27 lat i 4 zonatych na koncie, z czego 1 odszedl od zony, jednego zona wywalila a dwoch dalej klepie biede na stale nie chcialabym zadnego z nich- co mi po takim zdrajcy? cp innego do lozka i na inne przyjemnosci

Gość gość
Gdzie jest napisane że cudzego się nie tyka? Acha, i gdzie jest napisane że małeęństwo to akt własności na mężą???? Pierwsze słyszę!!!!!!!!!

Gość gość
postaw sie na miejscu tej zony, chcesz z premedytacją rozp*******ć życie tej kobiecie i niewinnemu dziecku

Gość gość
A co związała go i zg****iła? Czy ręką mu dobrze zrobiła i spermę sobie wstrzyknęła? Nie rozwalaj mnie dziecko. Raz można się nabrać, że bierze tabletki, ale trzy? Albo misio Ci niezły kit wciska, albo taki inteligentny, to wtedy uciekaj jak najdalej. Na alimenty na trójkę dzieci to trzeba dobrze zarabiać, a jak to zrobić z sieczką w głowie.

Gość gość
Gość z 21:45 jaki masz na to patent?

Gość gość
wiesz co to honor? tam jest napisane ze cudzego sie nie tyka, to kradzież. mama Cie nie nauczyła? Ale szmać sie, kiedyś to do Ciebie wróci