Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bośnia1991

tolerancja

Polecane posty

Gość Bośnia1991

Dlaczego ludzie tak bardzo teraz walczą o tolerowanie pedałów, innowierców i w ogóle innych? Jaki to ma sens? Przecież nie da się wszystkich tolerować... Antykatolicy czepiają się, że katolicy są nietolerancyjni dla ww., a w moim mniemaniu tolerancja nie pokrywa się w całości z ideą miłości chrześcijańskiej, bo Biblia naucza, że mamy kochać wszystkich ludzi jednakowo, ale jeśli czynią źle, to katolicy z miłości do nich mają ich akceptować, ale mają napominać, ze czynią źle i żeby zmienili swoje postępowanie. Czy to jest takie trudne do zrozumienia?

Gość gość
tolerancja to wymysł lewaków tylko rasizm

Gość gość
rasizm ale polacy nie są najwyżej w hierarchii ras, dla niemców- rasistów polaczki to brudasy takie same jak turcy

Gość Bośnia1991
Ale mi nie chodzi o rasizm... Problemem jest to, że każdy kto nie opowiada się po stronie totalnej tolerancji jest uważany za idiotę i zacofańca rodem z głębokiego średniowiecza. I tu właśnie wychodzi tolerancja tolerancyjnych wobec tych, którzy nie wyznają równouprawnienia wszystkich. Dlaczego tolerancja, która w mniemaniu jej propagatorów powinna być wobec wszystkich, nie jest używana wobec tych, którzy mają odmienne zdanie? (No i wyszło mi coś innego niż chciałam napisać, ale cóż to też jest ważne)

Gość zaghjkiuy
nie ma żadnej tolerancji