Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie jakieś sprawdzone sposoby

Polecane posty

Gość gość

hm, chcę przestać jeść słodycze, no ale, dla mnie, jak i dla wielu innych osób, jest to bardzo trudne, chciałabym się dowiedzieć, czy macie jakieś sposoby? bo ja nie mam pojęcia jak to zrobić :(

Gość gość
Na mnie działa picie owocowych herbatek ze słodzikiem. Wiem, że to nie zdrowe, ale mi pomaga, zresztą po tygodniu trzymania się diety już mi się ich odechciało. Najgorszy był 3 dzień, wtedy wypiłam puszkę coli 0. Ogólnie nie jem słodyczy od miesiąca schudłam 4,5 kg, ale też codziennie ćwicze

Gość gość
Ja od roku nie używam cukru, używałam słodziku, ale z niego także zrezygnowałam i herbatę/kawę piję gorzką. Ale z czekolady nie potrafię zrezygnować, a naprawdę bardzo bym chciała :(

Gość Gośkka123
Ja też staram się nie jeść słodyczy. Trochę jest trudno, ale mam sporą nadwagę i chcę się jej jak najszybciej pozbyć. Ograniczam słodycze, czipsy i fast - foody. Do tego zaczęłam łykać te tabletki odchudzające - http://xurl.pl/9irZ i mam nadzieję, że do wiosny dam radę pozbyć się 19 kilogramów.

Gość gość
Mi dopiero udało się ograniczyć słodycze prawie do zera jak zaczęłam łykać Foreverslim.Waga spadła przez trzy miesiące o 13 kg.Jestem bardzo zadowolona ze skuteczności tych tabletek.

Gość serwatka11
Foreverslim sprawdza się bardzo dobrze podczas diety.Wspomaga metabolizm,dzięki naturalnym składnikom spala tkankę tłuszczową.W połączeniu z dietą można stracić sporo kilogramów.

Gość Mysza_87
Mi przede wszystkim pomogło to że dostaję gotowe jedzonko do domu/pracy. Zamawiam sobie Pyszną Dietę i jest to naprawdę duża wygoda. Zaoszczędzony czas wykorzystuję na inne aktywności niż skakanie po kuchni:)