Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem ciągle w ciąży wpadka za wpadką, idzie się załamać...

Polecane posty

Gość gość

chcialam się wyżalić- od 5 lat bez przerwy jestem w ciąży a przynajmniej takie mam wrażenie... zacznę od początku - rok po ślubie, przestaliśmy sie zabezpieczać i już wkrótce byłam w pierwszej ciązy, jedynej planowanej, urodziłam synka potem brałam tabletki anty - zawsze o stalej porze, nigdy nie zapomnialam, ne bralam antybiotykow itd ale i tak wpadka - kolejny synek po drugim dziecku powiedzialam ginowi ze dosc dzieci i zalozyl mi spirale, po pól roku czulam sie dziwnie, poszlam an kontrole a tam ciaża, gin usunal spirale i mamy coreczke po tym pechu wrocilam do tabletek anty plus uzywamy gumy plus maz ma zakaz konczenia we mnie i co? k***a od wczoraj mam mdlosci i kreci mi sie w glowie a tak mam zawsze na poczatku ciazy, boje sie zrobic test bo jak wyjdzie pozytywny to chyba sie zabije...

Gość gość
Przy takim sexe nie ma możliwości ciąży.Jak chcesz być w ciąży biorąc tabletki,używając gumek plus bez kończenia w tobie? Myślę że masz już schizy na tym punkcie :)

Gość gość
A jeszcze zapytam z ciekawości-jaka jest różnica wieku między dziećmi?

Gość gość
prowo !! jak sie wpadnie ze spirala to nie usuwa sie spirali bo doszłoby do poronienia,

Gość gość
wiesz schizy mozna miec jak sie w zasadzie spedzilo 3 z ostatnich 5 lat bedac w ciązy i nie ma sie zadnego zycia poza zmienianiem pieluch, karmieniem i nocnikowaniem... a co do szans ciazy - a jakie sa szanse ciazy przy tabsach i spirali? jakie spromile o ile uzywa sie zgodnie z zasadami? zadne!! no i powiedz to tym spiacym na gorze malym lobuziakom

Gość gość
no jak sie nie usuwa jak mi usunal? miedzy pierwszym a drugim jest 14 miesiecy, miedzy drugim a trzecim 20 miesiecy

Gość gość
haha to jest niemożliwe. Pierwsze słysze o czymś takim. To może zrezygnujcie z seksu całkowicie, ale jak czytam twoja historie to pewnie wtedy też zajdziesz :D

Gość gość
ja piernicze.. jeśli to nie prowo to bardzo Ci współczuję i nie dziwię się że jesteś zestresowana. Chyba bym oszalała, mam 2 dziec**planowanych jeszcze są małe ale czasem nie wytrzymuję a co dopiero z 3 i 4 w drodze. oooo nieee w takim wypadku chyba nie uprawiałabym w ogóle seksu, lub zaproponować mężowi zabieg

Gość gość
Dokładnie, wyslij męza lub sama jedz do sąsiadów I podwiąz nasieniowody/jajniki I po bólu. Hm.. a swoja droga twoje przypadki opisac by warto w jakims preriodyku lekarskim, albo zbadac wnikliwie, tak naprawde I znalazłoby sie wyjasnienie :)

Gość gość
Spirale "rodzi sie" razem z dzieckiem, nie mozna jej wyciagnac wcześniej. cos kręcisz...

Gość gość
Gdzie tam , łykacie takie pierdoły :D. To prowokacja. Gdyby lekarz wyciągnął spiralę z macicy to chyba razem z zarodkiem .

Gość gość
Tabsy, prezerwatywa i braku wytrysku w środku i ta złośliwa ciąża :D. Może u ciebie zapłodnienie inną drogą następuje co? Może przestać łykać męża śmietanę :D.

Gość gość
Spirali nigdy nie wyjmuje sie jak jest juz ciaza. Jezeli lekarz ci ja wyjal to znaczy ze nigdy nie mialas spirali. Nie wiem co ci on zalozyl i wyjal ale nie spirale.

Gość gość
No ty to masz pecha. Jezeli to prawda to nie daj sie zblizyc do siebie zadnemu mezczyznie bo kolejne 5 lat spedzisz w ciazy i zalozysz wlasna druzyne pilkarska.

Gość gość
Do ryja bierz i w doope dawaj to nie zajdziesz :D Poza tym, że to ewidentna ściema ten wątek :D

Gość pensjonareczka
a ja ci zazdroszczę , podobną sytuację też miałam po 3 dziecku spiralę założyłam , teraz po latach chcielibyśmy znów , a tu nic

Gość gość
moja znajoma też wpadła mając spiralę i lekarz jej ją wyjął więc chyba można

Gość gość
PROWO !! Ale nazmyślałaś haha :D gratuluje pomysłowości ! :)

Gość gość
w biedronce sa durexy za 5 zl...

Gość gość
glupia prowokacja, idz do psychiatry

Gość gość
no z tą spiralą to pojechałaś...:D idiotka,co sie nudzi...:O

Gość gość
Tez mam znajoma co to zaszła ze spiralą:):)

Gość gość
Ech ja bym chciała tak jak Ty zachodzić ale nie jest mi dane:(

Gość gość
ja bralam tabletki 10 lat. Omijałam czasami, brałam różne leki: antybiotyki, środki nasenne itp(dużo różnych leków podczas chorób), miałam rozwolnienia, wymioty i nie zaszłam w ciążę. Teraz nie biorę pigułek i nie mogę mieć kolejnego dziecka:( Nie wiedziałam, że w ciążę można zajść biorąc pigułki, gumkę i jeszcze bez kończenia:o to cud nie ciąża!!!!

Gość gość
zajść można,mając spiralę,ale się jej nie wyjmuje ! to miałam na myśli

Gość gość
na ulotkach dolączanych do spiral jest wyraźnie napisane "jesli dojdzie do ciazy i chce sie ja utrzymac, spiralę nalezy usunac" oczywiscie kazdy przypadek jest inny