Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktory model samochodu slubnego bedzie bardziej elegancki

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie nad modelem pojazdu do slubu i nie wiem jaki bedzie najbardziej elegancki a tot dwa modele - limuzyna lincoln town car - limuzyna chryster 300 c Ktory według was bedzie sie najlepiej prezentowal?

Gość gość
dla mnie żaden al eto twoje wesele i twój gust

Gość gość
my mamy 300c, ale to dlatego, ze zamawiajac sale dostalismy go gratis, gdybym miala sama wybierac, to wolalalbym jakies cabrio

Gość gość
Tez mi sie tak wydaję ze bardziej elegancki jak na pojazd do slubu jest chryster 300 c

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak "chryster" a jeśli chodzi o chryslera 300c to jest strasznie oklepane i ostentacyjnie "amerykańskie"

Gość gość
Ależ Wy jesteście typowi. Ja np chciałbym jechać na wesele takim odpicowanym dużym fiatem albo jakimś innym oldtimerem :-)

Gość gość
Gościu zdecydowanie Lincoln ! Chrysler 300 ( ten po 2000 roku) to dla murzyńskich cwaniaczków w USA i psudo gangsta w Polsce .Chyba że pytasz o 300 z lat 60 tych -to zmienia postać rzeczy ,nawet jest mniej oklepany w roli ślubowozu niż Lincoln. . Tak że w tym wariancie -remis z pewnym wskazaniem na antycznego Chryslera pod warunkiem perfekcyjnej odbudowy -chromy itp.

Gość gość
Jak dla mnie to chryster 300 c barsziej elegancki i te felgi przy kolach itd cod miód malina na slub idealny w dodatku limuzyna ;-)