Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość gość

jestem z chłopakiem od 4 lat, pracujemy razem no i od pon do pt meiszkam u niego, na week wracam zawsze do domu bo a to na studia jade albo coś musze zalatwić. Przez ostatnie miesiace coś miedzy nami zaczyna sie psuc, jesli ja chce pogadac z nim o tym , co mi przeszkadza, to wszystko kwituje tekstem ` jak ci nie pasuje to zerwij ` o wszystko ma do mnie pretensje, ze sie pomaluje, ze sie jakos ubiore inaczej , ze szukam innej pracy, Dosłownie o wszystko, a daj Boże zeby przy nim jakiś kolega napisal do mnie to juz wielka awantura ze jak mnie dupa swedzi to zebym zapierdlala sie z nim dymać. Wstawie jakies zdjecie na facebooka to od razu po h*j wstawiasz zdjecia, jak ktos polubi coś co wstawie na fb to od razu gada zebym leciala do kogos tam. Zabronił mi komentować to co on wstawia , nie moge dotknac jego telefonu, ani patrzec co robi na komputerze. Jak widze ze z kims pisze to od razu sie denerwuje i krzyczy na mnie, dodam ze sama kupuje sobie jedzenie, kosmetyki ,ubrania itp. co o tym wszystkim myslicie ? :(

Gość gość
przecież wiesz co o tym myślimy. I przejrzyj jego komórkę, być może już znalazł sobie następną laskę do terroryzowania

Gość gość
dodam ze mieszka on z rodzicami. przez niego straciłam znajomych bo kiedy mialam sie z kims spotkac zawsze cos wymyslal zebym nie poszla

Gość gość
a kiedy uda mi sie jego komórke wziąć jak go nie ma w pokoju to ma skasowane wszystkie sms

Gość Przemo Przemoze 22
ale głupia jesteś. Przecież sama wiesz że trzeba zerwać z takim. 4 lata to stanowczo za długo. Rok to maks na związeka potem następny bo życia szkoda. Jesli chcesz to moge cie porządnie przepukać dla odmiany Napisz suczko :) sraka889@wp.pl mam grubego i dużego i jestem przystojny i szarmancki

Gość xyzadfgs
w sumie też tak myślałam ale kiedy by miał się z nią spotykać ?

Gość xyzadfgs
nikt nie pomoze? :(

Gość xyzadfgs
up

Gość gość
kopnij go w tyłek. Długo masz zamiar żyć w klatce?

Gość xyzadfgs
wczesniej mi mowił ze zareczy sie itp. ale ani widu ani słychu... sama nie wiem co robić.. moze to kwestia zazdrosci i przyzwyczajenia ?

Gość xyzadfgs
i znowu ten dól na samą noc ;(

Gość gość
up

Gość gość
naprawde dziwna sytuacja

Gość gość
up