Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papara

Mam tego dość

Polecane posty

Gość papara

Mąż nie dość że zarabia grosze jak na stolicę i 3 zmiany to jeszcze przepierdziela część kasy na swoje hobby. A ja muszę się martwić skąd wezmę kasę na jedzenie dla dzieci jak mi się wypłata skończy. Bo najczęściej jest tak pod koniec miesiąca, że ja mówię że już nie mam pieniędzy a on też że nie miał jeszcze wypłaty. I to ja się wtedy muszę martwić co zrobić. Dodam że on ma możliwość wzięcia na debet jeśli zajdzie taka konieczność. Tylko on wiecznie płacze że nie ma kasy. W tej chwili mam 800zł do końca miesiąca i nie wiem co będzie. Na koniec roku połowę wypłaty wziął i wydał na składkę członkowską swojego hobby a potem musiał wziąć na debet bo nie starczyło nam kasy. I teraz tak to się ciągnie. Jestem zła na niego bo żeby uczestniczyć w swoim hobby to i z debetu potrafi na to przeznaczyć kasę. Nie ma mowy aby coś odłożyć kasy. Chodzę jak dziaduwa ciągle w jednych ubraniach bo nie stać mnie na nowe. Mam bardzo zniszczony płaszcz i wstydzę się już w nim chodzić. Wkurza mnie że on ma to gdzieś. Mam wrażenie że to hobby jest dla niego ważniejsze od rodziny.

Gość papara
hm

Gość gość
Wychodzi na to ze jest wazniejsze niestety

Gość papara
.