Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to cukrzyca ????

Polecane posty

Gość gość

mam ogromne napady na słodkości ,dosłownie codziennie jem czekolade i kogiel mogiel z dwoch jajek i 6 łyzeczek cukru i tak od dwoch tygodni ,niemoge sie powstrzymac a jak nie zjem nie moge zasnąc ,martwie się nie przytyłam a wrecz przeciwnie schudłam 1 kg

Gość Pan Wiesław
Nie Słoneczko . To candida

Gość gość
skąd wiesz ?? przeszłam 3 tygodnie temu grype jelitowa ,i od jakiegos czasu na twarzy mam wypryski i pryszcze na twarzy ,co jest bardzo dziwne bo igdy problemow z cera nie iałam

Gość gość
troszke poszperałam w internecie ,mozesz miec racje ,powinnam udac się do lekarza ,ale co mam mu powiedziec ze muszę jesc czekolade codziennie i jesc kogiel mogiel??:)

Gość Pan Wiesław
Problem w tym ,że kandydozę dośc trudno zdiagnozować. Jeśli badanie w kierunku powiedzmy cukrzycy da wynik negatywny , lekarz stwierdzi ,że masz nerwicę którą zajadasz czekoladą i oleje sprawe .

Gość gość
raczej brak minerałów i witamin cukier terz uzaleznia jezeli masz grzybice to czeka dieta czosnek i tylko warzywa zero słodyczy makaronów chleba

Gość gość
bedzie problem bo ja wogole nie jem warzyw i owoców :( chciałabym bo wiem ze to jest zdrowe ,ale musze sie porzadnie zmusic zeby zjesc np.jabłko chciałabym sie zdrowo odzywiac ale jest tak mało rzeczy zdrowych ktore zjadam i to co dzieje sie z moja twarza - masakra :(