Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacapppp

jak zagadac do faceta w ktorym sie zakochalam a on jest ode mnie starszy o 9lat

Polecane posty

Gość pytajacapppp

poniewaz nie zmiescilo mii sie w opisie to tu koncze. am problem spory wg mnie problem poniewaz zakochalam sie w facecie ktory jest ode mnie o 9 lat starszy ja mam 16 on 25. wedlug mnie wiek nie ma zbytnio znaczenia ale problem jest w tym ze on przyjezdza do moich rodzicow po cos tam nie wiem po co po rozne rzeczy ;) okey ale juz nie schodze z tematu moi rodzice go lubia ja znalam go wczesniej ale nic do niego nie czulam ale od pewnego czasu nie moge o nim przestac myslec i bardzo mi sie spodobal. gdy go widze wychodze do innego pokoju czy cos bo po prostu na jego widok sie usmiecham i patrze sie na niego godzinami ;) ale moi rodzice nie toleruja takiej roznicy wieku a on traktuje mnie jak zwykla kolezanke ale ja nie chce byc dla niego tylko kolezanka che zeby przy mnie byl kiedy go potrzebuje itd. po prostu kocham go chce z nim byc i nie wiem jak do niego zagadac bo jestem nie smiala a przeciez nie podejde do niego i mu nie powiem czesc kocham cie. a na dodatek chcial zebym mu pomagala przy sadzonkach czy czyms takim zgodzilam sie bo on ciegle mysli z mam 18 lat a moja mama z tekstem ona ma dopiero 16lat hahaa. myslalam ze spale sie ze wstydu. wiec kobiety pomozecie mi? jakbyscie to rozegraly? troche daleko od sb mieszkamy a pojechac***przejsc sie tez nie moge z nim zbyt bo ciagle gdzies sa rodzice ;/ pomozcie prosze nie wiem od czego mam zaczac rozmowe a jutro ma u nas byc ;) a gdy go gdzies wyciagne to kazdy zacznie weszyc.a na te sadzonki zgodzilam sie tylko ze wzgledu na niego i tak namowie mame zeby sie zgodzila. PS sorry za bledy ale troche sie spiesze ;) i to nie jest tylko zwykle zakochanie sie to jest dla mnie cos wiecej :)

Gość gość
a będziesz się z nim *****c? bo facet taki stary nie pójdzie na układ trzymanie się za ręce z gowniara

Gość gość
poczekaj jeszcze z pięć lat, niech ci cycki urosną wtedy może gość sam zwróci na ciebie uwagę