Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7821

Bardzo zepsute zęby w młodym wieku

Polecane posty

Gość gość
blee

Gość gość
jestem bardzo ciekawa czy te osoby, które tak obrażają, też mają podatne zęby i wychowywali się w rodzinie, gdzie nie nauczono ich chodzić regularnie do dentysty, a wręcz przeciwnie? bo szczerze wątpię. a szkoda, bo wtedy mieliby w młodym wieku podobny problem.

Gość gość
A powiedz skąd jesteś? Bom mam fajnego denta we Wrocku, nie bała byś się go, uwierz.

Gość poiuytr0
Wy wszyscy ludzie, którzy tak chętnie szydzą. Jesteście paskudniejsi niż jakiekolwiek zepsute zęby. Nie wiecie jak to jest, gdy od dziecka nikt z rodziców nie zabiera cię do dentysty, nikt o ciebie nie dba za dzieciaka, nie uczy cię tego. Wasi rodzice pewnie prowadzili was za rączkę do lekarza (i chwała im za to!), jednak nie wszyscy tak mieli. Teraz sama muszę się borykać z tym problemem. Budzi to we mnie takie kompleksy, o których nawet nie macie cienia pojęcia. Wszyscy powiedzą-twój własny wybór, idź do dentysty - to prawda tak trzeba zrobić. Jednak uraz na psychice, a przede wszystkim potworny wstyd - dobrze wiem, że to, co dzieje się z moimi zębami to najwyższy stopień obrzydlistwa, brzydzę się sama siebie, bo jednak żyjemy w XXI wieku, gdzie chodzenie do dentysty to powinna być norma. Nawet nie wiecie, co to za uczucie gdy wszycy mówią ci "uśmiechnij się!" a ty po prostu ze wstydu nie możesz i pilnujesz się całe życie, żeby się przypadkiem za szeroko nie uśmiechnąć. Myślicie, że to nie zmienia człowieka w środku? Nie oceniajcie z taką łatwością, bo nie wiecie wszystkiego i naprawdę życze wam, żebyście nigdy się nie dowiedzieli. Do koleżanki, która założyła posta - mam szczerą nadzieję, że zebrałaś się na ten mądry krok i poszłaś do dentysty i teraz już wszystko w porządku,a jeśli nie to zrób to, lepszej odpowiedzi w tym temacie nie ma.

Gość gość
do gościa wcześniej, jakiego dentyste we wrocławiu polecasz?

Gość Sychula
Mnie też bardzo szybko psuły się zęby...Byłam załamana....mam 23lata i od roku mam implant górnej trójki ponieważ nie dało się jej urtować i trzeba było ją wyrwać!Wyglądałam okropnie.Wstydziłam się bez niej mówić.W końcu zdecydowałam się na wszczepienie implantu!Na zabieg udałam się do Unident Union Dental Spa do dr Wojciecha Kołosowskiego.Prawdziwy fachowiec;) Powikłań nie było,wszystko szybko się pogoiło!A ja śmiało się uśmiecham!Niektórzy nawet nie wiedzą, że to implant!