Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet najpierw rozrabia a teraz placze

Polecane posty

Gość gość

co to ma byc ? jak dziecko.. jest chamski , brutalny, agresywny, takze slownie, nawet przy dziecku, nagle przeprasza , placze, blaga o szanse, ze sie zmieni itd.. istna szopka uwaza sie za naj naj naj, co to nie on, i mysli praktycznie o sobie i on sie uwaza oczywiscie za fantastycznego kandydata na meza i ojca.. smiechu warte nie prawdaz ?

Gość gość
o do anglii :) no coz , wlasnie taki tyran tez widocznie ma jakies skrupyly i potrafi byc kochany i za tym tez tesknie, szkoda ze nie widze z nim przyszlosc***** prostu nie do konca wierze w to co mowi bo juz nie raz obiecywal ze sie zmieni , owszem zmienial sie na gora dwa tygodnie a potem znowu to samo. trzeba tego bardzo chciec, ale tez moze taka jego natura i taki juz pozostanie.

Gość Selena_91
rany no jakbym czytala twoje posty.. Szok widocznie są z tego samego wora.. A ile Twój ma lat ile Ty, ile jestescie razem?

Gość Selena_91
chcialam napisac "swoje posty" :)

Gość gość
on jest pare lat mlodszy ode mnie ,ale w tym roku skonczy 28 wiec powinien podchodzic do zycia powazniej..

Gość Selena_91
OMG mój jest dokładnie w tym samym wieku 1986, ja jestem o 5 lat młodsza od niego..

Gość Selena_91
to taki posrany rocznik - Czarnobyl ;/

Gość Selena_91
Powiem Ci, że ja bardzo Go kocham, jest moja pierwsza miloscią, ale panicznie boję się, jaka czekałaby mnie z nim przyszłość.. Chodziłabym z podbitymi oczami? Może..

Gość gość
dokladnie , posrany rocznik :D

Gość gość
ja tez caly czas bym myslala jak by mnie czekala z nim przyszlosc koles chciwy na kase, co z tego zeby zarabial jak trzymal by ja przy *d***e mieszkalam z nim jakis czas ,potem nie stac mnie bylo i sie wyprowadzilam splukalam sie niezle, z oszczednosciowki pieniadze szly jak woda prawie..

Gość gość
on mi mowi ze ja jestem jego miloscia, bo nigdy wczesniej nikogo nie kochal ale nie chce mi sie w to wierzyc, fakt ze kiedys nie powiem czulam to cos, jakbysmy byli dla siebie, ale po zamieszkaniu razem zaczal pokazywac pazurki wiec powiedzialam mu papa, nie dam sie wykorzystywac ani robic z siebie idiotki

Gość gość
podobno jesli kobieta przed slubem ma watpliwosci do faceta to zwiazek w 80% sie rozpadnie

Gość Selena_91
moj ma stala prace dobrze zarabia ale dokladnie tak samo jak twoj przepuszcza kase jak wodę i non stop narazał nas na koszty

Gość gość
ten moze tak nie przepuszczal co po prostu unikal wspolnych oplat, rachunkow , myslal ze sobie glupia znalazl palant , teraz obiecuje ze bedzie lacil itd.. faceci to egoisci mysla o sobie biadoli ze sie zmieni , zebym znow z nim zamieszkala bo bedzie mial uprane, uprasowane , posprzatane ugotowane , a on nic, tylko sie rozwali z pilotem w reku od czasu do czasu odkurzaczem dywaniki przeleci , i to ma byc partner do wspolnego zycia ???

Gość Selena_91
no moj lubi wypic i zajarac, to go zgubilo, ale co do pomocy w domu, to nie moge narzekać zawsze był czysty. Pranie sprzatanie zawsze na pierwszym miejscu.

Gość Selena_91
lece spac, zajrzyj tu jutro to pogadamy :) byee :)

Gość gość
nie ma facetow bez wad :D

Gość gość
ale wybacz - jesli koles nie szanuje swojej kobiety,podnosi na nia reke, nie ma ani krzty honoru bo zawsze liczy na pieniadze od kobiety to jest zerem

Gość gość
dobranoc ;)

Gość gość
jest chamski , brutalny, agresywny, takze slownie, nawet przy dziecku x I tacy mają powodzenie u kobiet :( dlaczego nie chcecie porządnych mężczyzn?

Gość gość
Tych porzadnych chyba nie ma juz , dlatego kobiety zadaja sie z tymi agresywnymi potworami ktorzy na poczatku sa milusi

Gość gość
są porządni tylko nie są oni atrakcyjni w oczach kobiet

Gość gość
i tak mozna sie przekomarzac do usranej smierci :D :D

Gość gość
tylko wam sie tak panowie wydaje ze nie jestescie atrakcynjni...

Gość gość
najgorsze jest chyba to ze mam z nim kontakt, z jednej strony bym zaryzykowala, z tej drugiej sie jednak boje ;(

Gość gość
gość tylko wam sie tak panowie wydaje ze nie jestescie atrakcynjni... x W żaden sposób nie pokazujecie, że c***orządni są dla Was atrakcyjni

Gość gość
Dziewczyny nie dajcie szansy takim, a jak już dajecie, to nie liczcie, że zmieni się po miesiącu. Zróbcie z takim przerwę, żeby faktycznie odczuł konsekwencje swoich czynów, by faktycznie przemyślał. Przyjmując go tylko sobie układa w głowie, o wróciła zatem wszystko ok i zapomina, nie przyjmuje do wiadomości, że faktycznie może Was stracić. Przerwa pozwoli Wam pożyć bez niego i przekonać się, że może bez niego być Wam lepiej i spokojniej. Co do porządnych facetów- wiele kobiet lubi poczucie, że ratuje i naprawia faceta, że jest mu aniołem i ostoją. Po takich związkach kobieta zaczyna doceniać porządnych facetów, gdy dojrzeje, a jej potrzeby emocjonalne będą wymagały kogoś, kto ochroni i zatroszczy się o rodzinę, kto dla nich będzie ostoją i skałą, na której może się oprzeć. Porządni szukajcie dziewczyn 24-25+, wtedy kobiety doceniają takich jak Wy ;)

Gość gość
To psychol, który kłamie jak z nut, damski bokser. Mówi to kobieta, która wyciągała koleżanki z takich patologii. Ale jak wiem, wiele z kobiet chce w takich patologiach siedzieć i nie dadzą sobie wytłumaczyć, że taki facet nie ma i nie będzie nigdy miał żadnych ludzkich uczuć poza agresją i brakiem skrupułów, a płacz to jedynie forma wyrafinowanej i celowej manipulacji Wami. jak chcecie to sobie wierzcie, wiem jak trudno Was przekonać i ile zachodu mi zabrało wyciągnięcie tych kobiet z takich chorych małżeństw.

Gość gość
"Ale oni, kiedy ją zdobędą, szukają kolejnej, bo ta po zdobyciu, przestaje być dla nich atrakcyjna, nie stanowi już wyzwania". O, następna głupia jak but kobieta. Skąd Wy się bierzecie? Przeczytaj sobie mojego posta powyżej. ONI SIĘ NIE ZMIENIĄ, NIGDY.

Gość gość
Juz po placze, zeby cie zmanipulowac lzami - zebys np. nie poszla na policje (mialby grubo), nie zostawila go (bo pewnie mu wygodnie z toba, jesli wszystko robisz kolo niego i nawet sluzysz za worek treningowy :D ). Jesli z nim zostaniesz, to znaczy ze jestes glupia, a za glupote no coz sie placi ;P Bedzie to tez znaczylo ze jestes bardzo zla matka, skoro pozwalasz aby Twoje dziecko musialo znosic te afery.