Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o grubo ponad dekade starsza

Nie tęsknicie za czasem jak miałyście 20 lat

Polecane posty

Gość o grubo ponad dekade starsza

bo ja tak bardzo tęsknię, że czasami wspominam po nocach jak to było. Byłam wtedy niesamowicie zgrabna, miałam piękne, delikatnie lekkoatletyczne, opalone ciało, włosy do pasa, faceci się za mną oglądali. A teraz.... szkoda gadać... może nie że jakoś przytyłam ale co z tego skoro ogólnie tragedia, nie będę wnikać w szczegóły, w każdym razie nic nie zostało z tamtej dziewczyny. Nic :(

Gość gość
To zrob cos z sobą! Ja nie tesknie, mimo tego że bylo super teraz jest jeszcze bardziej super, no moze oprócz gotowania obiadów.

Gość gość
Nie. Teraz lepiej wyglądam.

Gość gość
a ja też tęsknię.byłam na studiach,było cudownie,żadnych obowiązków,tylko przyjemności:-) figurkę to może lepszą miałam jakieś 5 lat później,ale w ogóle było super.też się jednak trochę zaniedbałam,przychodzę z pracy to tylko spać bym poszła,a jeszcze,muszę pół nocy przy kompie siedzieć.

Gość Przemo przemoze 22
a bzykacie sie wiecej teraz czy jak mialyscie 20 lat ?

Gość gość
A ile masz lat? Bo ja tesknilam bardzo jakiś rok, dwa lata temu. Ale wtedy zblizalam sie do 30 i naprawdę mialam totalny kryzys. Nie moglam sobie poradzic z tym, ze tp już. A jak skończyłam 30 to mi przeszło. Też nie jestem zadowolona z siebue. Jak mialam 20 lat też bylam piękna, młoda dziewczyna. A teraz? Samo zmęczenie robi swoje. Ale mam męża ktoryi powtarza, ze jestem piękna, z******ta i wogole i jskos tak mi lżej pogodzić się z tym, ze to już bliżej niż dalej. Hehe

Gość gość
Ja tak mam, dokladnie...Mam tez meza, ktory niby mnie kocha, ale...widze, ze mu sie nie podobam. Sobie zreszta tez nie...Mam 33 lata, 2 dzieci i waze 15 kg wiecej niz 10 lat temu :( I nie moge tego zrzucic

Tęsknię, ale nie chciałabym drugi raz tego przerabiać. Studia, praca, trudne wybory, żal, że doba ma tylko 24 godziny. Czasami wracam do tamtych czasów i uśmiecham sie bo jednak miło to wspominam, ale było minęło i żyjemy dalej.

Gość gość
Nie tęsknie, bo mam 21 lat :D hehe

Gość gość
dzis mam 39 lat itesknie za tamtymi latami, bylam szczupla laska dzis juz nie , tamte czasy byly super ,jakby sie wrocily to dzis w niektorych sprawach postapilabym inaczej

Gość gość
ja gdybym mogla wrocic 10 lat wstecz. inna droge w zyciu bym wybrala. wyjechalabym do innego miasta na studia.