Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak robi

Moj znajomy jak widzimy sie mowi dosyc czesto ZE BRZYDKO WYGADAM itp podteksty

Polecane posty

Gość gość
Wiec unikaj go . Nie rozmawiaj z nim jesli nie musisz .

Gość gość
Ona tez Miss nie jest jak sie z dużo starszym zwiazała pewnie nie 1 równolatek dał jej kosza i dlatego szukała akceptracji u dużo starszych Gdzie ją małolat zabierze? Do McDonalda? Albo, żeby teściowa musiała mu koszulę kupić? Trochę starsi lub nawet sporo są lepsi. Dziewczyna chciała styl życia to miała, tyle, że to jest cham.

Gość dlaczego tak robi
jak musze to spotykam go badz sam przychodzi do mnie

Gość gość
Ale jeśli dziewczyna ma powodzenie to nie wybierze starszeo dziadka ,, tylko olewane przez facetów mierza tak nisko lub no chyba że dziadek jest dziany to inna sprawa ale nie ma tu mowy o zadnej miłości .

Gość dlaczego tak robi
co ty mozesz wiedziec?..skoro tak sadzisz to malo widziales..kochalam go ,ae pozniej bardzoo mi siebie obrzydzil i nie potrafie juz ..wrecz mam uraz..

Gość dlaczego tak robi
glupia naiwna bylam i sie zakochalam...niestety,zaluje tego ,ale co byo nie wroci...i tyle at straconych..a pozniej okazal sie chammem egoistycznym tak naprawde mysllal tyko o sobie,a teraz jeszcze mi dokucza ,sprawia ze czuje sie beznadziejna..

Gość gość
Byłaś tak bardzo olewana przez rówiesników ze gdy znalazłas akceptacje u niego miałas wrazenie ze sie zakochałaś . Bo tylko on pewnie zwrócił na Ciebie uwagę .

Gość gość
Wiem bo ja tez tak mam , jakbym była ładna nie zwróciła uwagi na jakiegos star**** bo po co ? Skoro bym mogła miec rówiesnika ,.

Gość gość
Ale jeśli dziewczyna ma powodzenie to nie wybierze starszeo dziadka ,, tylko olewane przez facetów mierza tak nisko lub no chyba że dziadek jest dziany to inna sprawa ale nie ma tu mowy o zadnej miłości . Zależy o ile lat starszy. Równolatek niedojrzały bez kasy nic ciekawego.

Gość dlaczego tak robi
skad ty mozesz wiedziec ze byam olewana przez rowiesnikow...co za brednie opowiadasz ..chyba mowisz o sobie ?..

Gość gość
23 lata różnicy to juz desperacja niz miłosc .

Gość gość
Wiem bo ja tez tak mam , jakbym była ładna nie zwróciła uwagi na jakiegos star**** bo po co ? Skoro bym mogła miec rówiesnika ,. Rówieśnicy - małolaci są niedojrzali, takie głupki.

Gość gość
Nie brednie tylko tak było inaczej bys sie z takim nie zwiazała . Jakbys mogła mieć rówieśnika to by nie miał szans u Ciebie .

Gość gość
Moze i niedojrzały ale na pewno bardziej pociagajacy fizyczie od jakiegos dziadka .

Gość dlaczego tak robi
on imponowa mi tym ze by dojrzaly ,wiedzacy czego chce ,nie przepadalam za rowniesnikami nie pociagai mnie ,byli malo mescy..mao dojrzai...

Gość gość
Nie brednie tylko tak było inaczej bys sie z takim nie zwiazała . Jakbys mogła mieć rówieśnika to by nie miał szans u Ciebie . Z tym się nie zgodzę. Ładna dziewczyna, która może wybrać nie zwiąże się z gołodupim rówieśnikiem albo bogatym, ale zależnym od rodziców.

Gość gość
Bo woleli twoje ładniejsze kolezanki nie poswiecali Ci tyle uwagi co on .

Gość dlaczego tak robi
przecez facet 40 letni to nie dziadek..! ale nie kraz w kolko o tym samym ,ale MOJE PYTANIE BRZYMI DLACZEGO TAK POSTEPUJE ???!

Gość gość
Taki charakter .

Gość gość
Moze i niedojrzały ale na pewno bardziej pociagajacy fizyczie od jakiegos dziadka . Hahahahaha jebłam

Gość do  gość
do gosc-jestes strasznym manipulatorem..

Gość gość
Wiadomo ze starszy Pan juz tak nie pociaga jak rówiesnik a to jest chyba ważny element w zwiazku szczególnie dla ładnych kobiet .

Gość gość
Kazdy mierzy według swoich sił jeśli kobieta wiażesie z duzo starszym to albo dla kasy albo z braku laku . Takie miłostki nie istnieja .

Gość do  gość
KAZDY CZLOWIEK JEST Inny kazdy potrzebuje cos innego,kazdemu podoa sie cos innego!!! JEDEN lubi kolor niebieski drugi woli zielony..

Gość gość
Ale z atrakcyjnoscia fizyczna tak nie jest , dziewczyny lubicie być z kims kto was nie pociaga fizycznie ? Chyba tylko te brzydsze .

Gość gość
Bo rówiesnicy pewnie uganiali się za laleczkami barbie to wolała takiego co mu jest bardziej obojetny wyglad .

Gość gość
Kazdy mierzy według swoich sił jeśli kobieta wiażesie z duzo starszym to albo dla kasy albo z braku laku . Takie miłostki nie istnieja . No i dopłaca do gołodupca. Takie miłostki nie istnieją.

Gość gość
No chyba ze pokocha jego....portfel to mozemy nazwac miłoscia .

Gość gość
Co jest pociągającego w młodym gołodupcu? Tak, lalki barbie :D większość jest przeciętna. Młodsi są głupsi, dziewczyna ma wyglądać jak z p****la. Elegancja i klasa - może jej nie być.

Gość gość
Ale taki staruszek to poleci za kazda młoda d...pa i nie raz zdradzi .