Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem czemu nie odpisujecie?:(((

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny staramy sie z narzeczonym o dziecko wyniki wychodza dobrze teraz powiedzialam lekarce ze robie testy owulacyjne i ze mniej wiecej wiem kiedy bo bardzo mnie boli pokuwa na dole czesciej po lewej stronie. Ona powiedziała ze skoro mnie boli to owulacja i zebym w ten dzien wspolrzyła robie tak ale dalej nie wychodzi i wydaje mi sie ze to nie jest odpowiedni dzien bo wkoncu dwie kreski na tescie sa 3 dni przed bólem i w te tez sie kochamy takze niewiem. miesiaczke mam co 27-28 dni. ostatnią miesiaczke miałam 18 stycznia i ten ból uporczywy był dopiero 2 lutego. Wiem ze u kazdej kobiety jest inaczej ale ból jest nie do zniesienia podczas stosunku a lekarka powiedziała prosze wziasc nospe i sie starac mam przyjsc do niej jesli za poł roku nie zajde w ciaze bo da mi namiary na klinike nieplodnosci a starmy się teraz ponad rok czasu. Kiedy mam najwieksza szanse zajsc w ciaze? chyba lekarz zle tłumaczy bo powiedziała zebym wspolrzyła 14 dni po miesiaczce bo wtedy mnie boli odpiszcie

Gość gość
poczytaj sobie o cyklu mieisiączkowych u kobiety i będziesz wiedziała dlaczego 14 dni po okresie sie współżyje... :o jesteś kobieta a nie znasz podstaw??

Gość gość
spróbuj na razie jakichś wspomagaczy: zioła ojca sroki 3, castaganus, olej z wiesołka, witaminy dla partnera. Poczytaj co pomaga na płodność. staraj się nie brać do głowy, dużo par ma obecnie problemy z płodnością to, że na razie wam nie wychodzi nie znaczy, że jesteście bezpłodni. my o naszą córeczkę staraliśmy się ok 3 lat.

Gość gość
A nie lepiej byloby sie wyluzowac, isc na zywiol, nie odzierac zwiazku z intymnosci? Brrr, nie wyobrazam sobie kochac sie pod grafik, zeby zrobic dziecko.

Gość fotel
spróbuj ze mną ,u nas'' pierwsze staranie'' i po 9 mc synek jak malowany.

Gość gość
"i będziesz wiedziała dlaczego 14 dni po okresie sie współżyje... pechowiec.gif" aleś to sformowała ha ha ha ale jakby hmm bez komentarza/