Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaa23

przemoc mezczyzn wobec kobiet

Polecane posty

Gość jaaaa23

wczoraj poklocilam sie z nazeczonym jestem z nim 7 lat .. zaczelo sie od zwyklych zartow zaczepiania .. wkurzyl mnie uderzylam go w plecy popchnelam go on mnie popchnal na lozko pozniej ja sie jeszcze bardziej wkurzylam i zrobilam sie agresywna ale ja panowalam nad tym co robie a on mnie tak popchnal ze sie przewrocilam i uderzylam glowa o podloge ... jak myslicie czy to moja wina bo ja pierwsza zaczelam .. ale wydaje mi sie ze facet nie powiien podniesc reki na kobiete .. boje sie ze po slubie bedzie mnie lal .. co o tym myslicie ? doradzcie mi cos ..?

Gość gość
Trudna sytuacja, bo on mógł to uznać za zabawę i nie wymierzyć dobrze siły. Serio, ja wiem, że zaraz zlecą się kobiety, które stwierdzą że to przemoc domowa, ale my nie wiemy na jakie żarty Wy sobie pozwalacie na codzień i on mógł to traktować jako zabawę. Mój facet i ja też kilka razy jak zaczęliśmy się przekomarzać to leciały poduszki, papierowe kulki, kapcie. A jak on zareagował?

Gość jaaaa23
Powiedzial ze to moja wina bo wyprowadzilam go z rownowagi i ze potchnelam sie o niby wlasne pantofle .. a jeszczew czesniej jak sie np klocilismy doszlo do szarpaniny bo ja pierwsza zaczelam .. no ale on za kazdym razem mi oddaje .. np wczoraj tez uszczypal mnie tak ze zlosci ze mam siniaka na nodze .. boje sei ze z czasem bedzie jeszcze gorzej ..

Gość jaaaa23
A i odepchnal mnie ze zloscia bo zabawa przerodzila sie w klotnie