Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc20

Jestem taka ładna a nikt się mną nie interesuje

Polecane posty

Gość abc20

Czemu tak jest? :(

Gość reszta świata
nie wiemy ale to nasza wina ...:D

Gość abc20
Tak naprawdę to się interesują, bo widzę ich głodne spojrzenia, ale na spojrzeniach najczęściej się kończy. Więc to chyba jednak moja wina. Jestem jak K2 - każdy podziwia z daleka z zapartym, ale tylko nieliczni śmiałkowie decydują się na zdobycie.

Gość abc20
* Miało być oczywiście "z zapartym tchem"

Gość gość
To jest niestety pech ładnych dziewczyn. Najczęściej wychodzą za mąż za ludzi typu "buldozer". Taki mężczyzna jest typem macho i bardzo szybko niszczy taką kobietę. Najczęściej takie związki nie kończą się rozwodem a utratą poczucia własnej wartośc**przez dziewczynę. Koniec końców dochodzi do tego ze kobieta nie ma własnego życia a tylko biernie przygląda się życiu męża.

Gość gość
Zrób se cycki.

Gość gość
Tak to chyba tylko po to żeby znaleść jakiegoś napalenca.

Gość gość
ja się toboą chętnie zainteresuje a ile masz lat?

Gość abc20
Akurat cycki dostałam w genach. Więc to nie tu leży problem.

Gość gość
Pewnie 20..., ale tutaj nikogo normalnego nie znajdziesz.

Gość gość
jest tak bo jesteś bierna i stoisz jak kwiat i jak młodość minie to uschniesz w samotności.

Gość abc20
Bo i nie mam też takiego zamiaru. Temat założony w celu dyskusji i wyrażenia swojego żalu o niesprawiedliwości losu.

Gość gość
widocznie poza wyglądem nie masz nic ciekawego

Gość abc20
No tak. I to oczywiście można wywnioskować na odległość, bez rozmowy z drugim człowiekiem. Puknij się.

Gość gość
Może się nie myjesz? Może wali od ciebie jak z centrali rybnej? :-D

Gość abc20
Tak, to na pewno przez to...

Gość gość
no to widac, wcale nie jestes taka ladna jak ci sie wydaje....

Gość lola1920
Cześć Wszystkim i Tobie "Taka Ładna" dziewczyno. Zastanawiałaś się może w czym tkwi problem? Jeśli nikt nie chce się Tobą zainteresować, to zamiast stać i ładnie wyglądać, zaczniesz rozmawiać z ludźmi? Wygląd to nie wszystko, a już sam tekst "Jestem TAKA ładna" nie jest zachęcający, mimo wszystko. Temat można było ująć inaczej, może - staram się, ale mało kto się mna interesuje, co może być problemem? Na pewno ludzie inaczej by na to zareagowali a nie tekstami typu - cuchniesz. Musisz popracować nad tokiem myślenia a na pewno zainteresujesz wielu ludzi. Ładnym - jakokolwiek to ktoś interpretuje - można stać sie dla kogoś kogo już zainteresujesz osobowością. Jeśli ktoś patrzy tylko na wygląd to nie jest tego wart. Nie mówię, ze nie jest ważny wygląd bo to jest pierwsze na co patrzymy i o co w jakimś stopniu dbamy ale nie najważniejsze. Jeśli nie spodobasz się z wyglądu staraj się spodobać z charakteru. Jeśli znowu podobasz sie tylko z wyglądu ale nie ma w Tobie nic, co przyciągnie uwagę innych to zostaniesz sama. Pozdrawiam

Gość gość
Sama się zainteresuj kimś fajnym i problem z głowy.

Gość gość
Dajcie spokój. Przecież to temat zołożony przez próżną babę która potrzebuje dowartościowania i czeka aż ktoś powie, że jest taka ładna że boja się podchodzić. Szkoda czasu na dyskusje, idz sie dowartościowywac gdzie indziej.

Gość gość
Ja wiem jaki kobieta ma problem, bo mam ten sam problem z drugiej strony. Kobiety chetnie sie przygladaja ale zadna nieche sie wiazac bo boja sie konkurencji, sa zakompleksione i wola dac sobie spokoj i szukac misia niz brac sie za ambitnego przystojnego faceta.

Gość gość
ty bsobie sama zapoluja na goscia.po co masz czekac jak glupia...

Gość gość
p/'p'

Gość autorkooooooooooo
odpowiedz jest bardzo prosta - faceci nie interesuja sie ladnymi tylko najpiekniejszymi kobietami, oni maja tak ze 30 startuje do jednej i zaden nie popusci, nie zainteresuje sie inna wolna, kazdy z nich czy przystojny czy ze swinska morda liczy na pieknosci, takze pozostaje ci tylko brzydki desperat badz *****cz jako twoj adorator. taka natura facetow.🖐️

Gość gość
Heh tak sie interesuja najpiekniejszymi, ze prawie kazdy ma przecietniare zone, narzeczona i dziewczyne. I to jeszcze jak mu poszczesci mu sie

Gość złośliwa menda
,,oni maja tak ze 30 startuje do jednej i zaden nie popusci" - bywa i tak, ale nie przesadzałabym aż tak z tymi osądami. I ,,tylko" ładną czasem ktoś się zainteresuje, a jak kilkanaście ślicznotek i kilkadziesiąt ładnych da kosza, to pewnie i przeciętna/średnia na jeża może liczyć na zainteresowanie. :)

Gość gość
lustereczko,powiec przecie,kto jest najpiekniejszy na swiecie? chyba jestes zarozumiala i poza swoja uroda nic nie widzisz i wywyzszasz sie juz tym ze piszesz "jestem taka ladna"to odpowiedz sobie sama

Gość gość
A może Ci brak samokrytycyzmu? Może w ocenie innych nie jesteś ładna?