Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość clankkk

Miłość do psa. Normalne czy nie?

Polecane posty

Gość clankkk

W moim domu rodzinnym zawsze był zwierzak. Mieliśmy kota, który dożył sędziwego wieku - żył 19 lat. Suczkę, która niestety odeszła zbyt młodo - miała 8 lat - z powodu przerostu mięśnia sercowego. Po jej śmierc**przygarnęliśmy innego pieska, który obecnie ma 13 lat i nadal żyje sobie spokojnie w domu moich rodziców. Chciałam, by i moje dzieci wyrosły w miłości do zwierząt. Nie mamy dużego mieszkania więc zdecydowaliśmy się na małego pieska. Wcześniej z decyzją o psie wstrzymywaliśmy się czekając aż dzieci będą wystarczająco duże. Tak więc mamy suczkę maleńką. Mieszka już z nami prawie rok. KOCHAM tego psa do szaleństwa. Jest kapitalna. Kochana. Oddana. Przyjacielska. Uwielbia dzieci a moje dzieci każdemu mówią, że bardzo ją kochają. Natomiast mój mąż, który nigdy nie miał zwierząt mówi, że nie można kochać psa. Mówi, że naszą sunię LUBI a KOCHA mnie i dzieci. Jak mu wytykam, że jego zachowanie mówi, że kocha naszego pieska to się wypiera. Ale chyba musi ją trochę kochać skoro daje się wylizywać po twarzy. Śpi z nią pod jedną kołdrą. Wyprowadza ją na dłuższy spacer nawet jak jest ubity po pracy. Rozmawia z nią. A ostatnio powiedział, że te wszystkie inne psy z jej rasy to takie brzydkie są a ona taka ładna. :D Więc moje pytanie brzmi - psa się kocha jak następne dziecko czy lubi jak pupila domowego???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować