Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz_26

Poważne pytanie do wszystkich

Polecane posty

Gość Tomasz_26

Czy związalibyście się z 19 letnią samotną matką 2ki dzieci, mając 26 lat i będąc prawiczkiem ?

Gość prawictwo pospolite128
Nie ..

Gość Tomasz_26
dlaczego ?

Gość gość
kochasz ją?

Gość Tomasz_26
Opiszę jak wygląda sytuacja, ona mieszka sama jej facet rok temu zginął w wypadku bo jechał pijany, matki też nie ma i w zasadzie jest sama z dwójką dzieci 2 i 3 letnimi córka i syn. Ja jestem informatykiem zarabiam średnio 4 tyś i zawsze byłem bardzo nieśmiały, a że pracuje w domu to ciężko mi kogoś poznać byłem tylko na paru randkach w życiu, nie jestem jakiś brzydki czy coś, ale nie mam bajery i nie umiem zagadać. Ostatnio w czymś tam jej pomogłem i ona zaprosiła mnie potem do siebie na kawe i ciasto no i fajnie sie w sumie rozmawiało i tak myśle, że może ona teraz czeka na jakiś mój *****co myślicie ?

Gość gość
Z mojego punktu widzenia wyglada to tak: Dziewczyna nie sznowala siebie w mlodosci, szybko zostala matka. Matka jest nienajlepsza, skoro byla z facetem, ktory pil - duza nieodpowiedzialnosc, moze niejednokrotnie wozili te dzieci, gdy on byl na procentach. Poznala Ciebie, spokojnego, dobrze zarabiajacego mezczyzne. Bedac przy kasie, jestes niezlym kandydatem na partnera teraz, gdy jest wolna. Na Twoim miejscu nie wiazalbym sie z nia i trzymal od niej z daleka. Teraz cie oczarowala, bo wczesniej nie miales dziewczyny, ale uwazam, ze robi to interesownie. Nie jest ciebie warta, nie spiesz sie, poszukaj porzadnej dziewczyny.

Gość Tomasz_26
Ona mnie poprosiła o pomoc bo jej padła bateria w laptopie ja jej zamówiłem odpowiednią i pomogłem wymienić :P, pieniądze oddała odrazu bez gadania mimo, że nie chciałem, codziennie rano odprowadza dzieci jedno do złobka drugie do przedszkola, a pracuje z tego co mówiła jako kosmetyczka/fryzjerka ile może zarabiać ? Wiem, że coś napewno dostaje na dzieci od Państwa, ale chyba nie ma tak źle bo dzieci mają ładne ubrania a w mieszkaniu nie tak brzydko ma. No i dziewczyna jest poprostu śliczna :P

Gość gość
Nie wiaz sie z nia. Wie, ze jestes informatykiem, wiec domysla sie zarobkow, na pewno zalezy jej po prostu na twoim portfelu. Zadawala sie nie wiadomo z jakimi kolesiami wczesniej (pijakami to na pewno, skoro ten jej mial taki wypadek) - wtedy by na ciebie nawet nie spojrzala, bo takie dziunie to raczej preferuja tzw. zlych chlopakow. Teraz cie omota, bedzie slodka, ale predzej czy pozniej wroci do starych przyzwyczajen i bedziesz cierpial. Daj sobie z nia spokoj, znajdz kobiete pasujaca do ciebie, przeszlosc jest wazna, zawsze rzutuje na jakosc zwiazku i przyszlosc. Powodzenia, stary! I rusz sie czasem sprzed kompa, idz na jogging, poznaj jakas biegaczke albo cos :) Jest duzo mozliwosci, wcale nie musisz miec dobrej bajery, fajne dziewczyny wyczuwaja fajnych chlopakow - daj sobie szanse. Tylko nie od razu zdradzaj sie z zarobkami, najpierw przekonaj sie, ze dziewczyna naprawde fajna i bezinteresowna, a nie aktorka.

Gość gość
Moze i sliczna,ale na te swoja slicznote lapala kolesi juz bardzo wczesnie (2 dzieci w tym wieku? wow...). Twoja sprawa, rob co chcesz, ja bym w to nie szedl.

Gość Tomasz_26
Teraz jak sie mijamy na klatce to mówi mi czesc***pytała ostatnio co tam słychać u mnie zapytała czy wpadne do niej na ciacho, ale odmówiłem i widziałem po jej minie, że smutno jej sie zrobiło, ale powiedziałem poprostu, że mam dużo pracy i następnym razem napewno skorzystam, a ktoś sie jeszcze wypowie co o tym myśli ? Facetów raczej dużo nie miała wydaje mi się, że tego jednego tylko do tej pory.

Gość gość
Ja bym nie ufal, Predzej czy pozniej pewnie znow pojdzie w tango, rozejrzy sie za jakims gostkiem w jej stylu. Teraz jest troche uziemiona, bo dzieci, ale znajdzie opiekuna z klapkami na oczach, to bedzie miala wiekszy luz. Sorry, takie zycie, nie ty pierwszy sie nabierasz.

Gość gościówaaaa
matko jedyna i córko kochana, czemu tą biedną kobietę z błotem mieszacie a co to jest mało samotnych matek ???pytam się kim wy jesteście żeby oceniać drugą osobę ?? jestem Bogiem ???? dno dna ..... a ty chłopie bierz się za nią i nie rób telenoweli z życia

Gość gość
Wiecie co, ludzie sie zmieniaja, moze nie jest tak zle. Dzieci zadbane, nie naciagnela Ciebie na kase za ta baterie, ma prace. Ale to niekoniecznie moze oznaczac, ze naprawde jestes dla niej kims szczegolnym. Moze po prostu brak jej meskiego oparcia, ten pijacy jaki byl, ale byl. Z 2 dzieci musi jej byc nielatwo, zarabia z cala pewnoscia niewiele. Sprawa ryzykowna, ale jak chcesz I tak Ci sie podoba, to mozesz dac jej szanse. Tylko nie zblizaj sie od razu za bardzo, najpierw wybadaj. I chocby nie wiem jak Ciebie pociagala, nie dopusc do kolejnej ciazy, bo bedziesz placil alimenty I nie uwolnisz sie nawet gdy sie okaze, ze Ciebie wyrolowala. Twoje zycie, Twoj wybor. Zycze podjecia trafnej decyzji.

Z drugiej strony to Cię ona interesuje, bo innych dziewczyn nie znasz. To tak trochę z braku laku dobry kit. Myślisz nad związaniem się z nią z racji tej, że nie masz śmiałości do innych dziewczyn. Nie masz porównania, ale zrobisz jak uważasz.

Gość gość
Jesu, dlaczego skreślać dziewczynę??? Co za ludzie. Każdy zasługuje na sznasę. Najlpeiej spróbować z nią, zamieszkać, broń boże nie legalizować, ani nie adoptować dzieci. Bo potem może być kłopot. Ileż może dziewczyna udawać? pięć lat? dzisięć? Fałsz zawsze wyjdzie, prędzej czy później. Nie musisz też od razy wspólnego konta zakłdać i tyrać na nie swoje dzieci. Można spróbować, może dziewczyna doceni twoją postawę.

Gość gość
z tego co piszesz to miała mniej niż 16lat jak zaszła w pierwszą ciążę

Pewnie, że nie przekreślać dziewczyny. Jeśli Ci się podoba i wiesz że dzieci też Ci nie przeszkadzają to czemu nie. W każdym razie odpowiedz sobie na jedno, ale to jedno zaje...cie ważne pytanie, co chcesz robić w życiu i rób to najlepiej. A tak poważnie, to wiedz że dziewczyna myśli teraz poważniej mając dzieci, także spokojny facet jest jej na pewno na rękę.

Gość gość
ale może fajną dziewczyną z charakteru

Gość gość
a tfu wymiotować mi się chce kiedy czytam te wypowiedzi, ten kraj idzie nie w tym kierunku co trzeba ale co się dziwić kiedy tacy ludzie ....

Sam byłem kiedyś z dziewczyną, która miała dziecko. Niepotrzebnie zawracałem jej głowę, bo w moim przypadku chodziło głownie o to że mi się podoba i seks też był cudowny. Co do dalszego życia to nie widziałem tego i po prostu powiedziałem nie. Trochę to przeżywałą, także w sumie żałowałem że do czegoś doszło.

Gość gość
07.02.14 gościówaaaa matko jedyna i córko kochana, czemu tą biedną kobietę z błotem mieszacie a co to jest mało samotnych matek ???pytam się kim wy jesteście żeby oceniać drugą osobę ?? jestem Bogiem ???? dno dna ..... ---------------- No samotnych matek w wieku 19 lat i z juz tak odchowanymi maluchami to chyba jednak nieduzo?... Nie mieszamy jej z blotem, tylko uprzedzamy Tomka, ze zycie to nie bajka i roznie to sie moze potoczyc. Chlopak bez wiekszego doswiadczenia, wiec na wszelki wypadek lepiej nie zakladac, ze wszystko bedzie cacy.

poza tym Tomek jak chcesz pogadać, to możesz podać mi swojego maila. Tam Ci wyśle numer gadu. Co do nieśmiałości do kobiet to też miałem podobnie i też jestem informatykiem, tylko nie zarabiam 4 koła :p

Gość Tomasz_26
oo dziękuje za tyle odpowiedzi :) powiem wam szczerze Bardzo mi sie podoba ta dziewczyna z wyglądu jest poprostu śliczna taka szczuplutka, młoda, wysoka czarne włosy no jak modelka jakaś :P, a jej dzieci no jak byłem u niej 3 razy to były takie bardzo spokojne w ogóle nie piszczały wrzeszczały czy latały coś tam sie bawiły razem klockami i cisza była, zresztą mieszkam obok i nie słysze żadnych krzyków, płaczów czy czegoś podobnego, może faktycznie chce kogoś spokojnego, ale czy to źle ? Jak to sprawdzić ? Dzieci mnie troche przerażają, tak mysle, żeby może ja gdzie zabrać, tylko pewnie z dziećmi by musiała więc gdzie ?

Gość gość
Stary, idz za glosem serca (a nie tylko przyrodzenia ;) ), ale badz czujny. Czas pokaze, czy mozesz jej ufac w pelni, na razie nie rzucaj sie od razu na gleboka wode, bo potem moze Ci byc ciezko wyjsc z tego ukladu bezbolesnie. Wszystkiego dobrego.

Gość gościówaaaa
chociaż też mam dziecko to facetów zawsze to ja rzucałam więc to nie jest powiedziane że z dzieckiem to ktoś gorszy może być całkiem odwrotnie, ale facet musi mieć jaja i się nie bać żeby wychowywać nie swoje, tj. tak trochę jak z adopcją, dodatkowo uważam że dziewczyna jest w otyle dobrej sytuacji, jeśli można tak powiedzieć, ponieważ nie jest po rozwodzie, nikt jej nie zostawił, a została wdową nie ze swojej woli

Gość Tomasz_26
no i ma taki sexowny głos, że masakra :P ja dopiero zaczynam jako informatyk w tej firmie, a pracuje w domu i robie takie tabele z raportami w zasadzie raz w tygodniu musze być w firmie i to wszystko, wiem, że to mało, ale mysle, że rozwinę się.

Tomek a co konkretnie robisz jako informatyk ? Tak jak pisałem wcześniej, też nim jestem i zarabiam około 2.5tys więc różnica jest spora.

Gość gość
Z dzieciaczkami to na jakis seans rodzinny do kina, na plac zabaw pod dachem, na sanki.

Powiem Ci tak, bo nie masz zbyt dużego doświadczenia z kobietami. Możesz na początku się spotykać, nie angażuj się jakoś super emocjonalnie. Poki co rozeznaj się w terenie, po porstu po koleżeńsku, na razie żadnych obietnic itp

Gość gościówaaaa
kobiety z dziećmi nie można traktować jak przygody bo dzieciaki się przywiążą w tym jest cały szkopuł