Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz_26

Poważne pytanie do wszystkich

Polecane posty

Gość gość
07.02.14 gościówaaaa chociaż też mam dziecko to facetów zawsze to ja rzucałam więc to nie jest powiedziane że z dzieckiem to ktoś gorszy może być całkiem odwrotnie, ale facet musi mieć jaja i się nie bać żeby wychowywać nie swoje --------------- Jestes samotna mama, wiec nie jestes obiektywna. A jaja to trzeba miec, zeby nie tylko zrobic dziewczynie dzidziusia, ale potem byc ojcem z prawdziwego zdarzenia - ty nie zadbalas o to zawczasu, nie mialas wyczucia, ojciec dziecka zawiodl, wiec wybacz, ale twoje rady raczej nie sa z tych mogacych budzic zaufanie.

Gość gość
ale może fajną dziewczyną z charakteru

Gość Tomasz_26
tak dokładnie nie moge c***owiedzieć co robie, ale jest to związane z giełdą i notowaniami spółek robota prosta bardzo. Mam jeszcze jedno pytanie jak rozpoznać jej zamiary wobec mnie tzn. nie chce być wykorzystywany czy coś w tym stylu na początek ? W zasadzie to gdyby nie miała 2ki dzieci tylko może jedno to napewno bym się za nią zabierał odrazu bo jestem pewien w sumie na 100% że miała tylko tego jednego faceta.

Gość gościówaaaa
a może ja chciałam mieć dziecko i życie bez jego dziecka sama świadomie wybrałam ?? co ty o mnie wiesz ??

No fakt, rada kobiety z dzieckiem nie jest radą obiektywną i zaznaczam, że nikt nie mowi o tym że jesteś gorsza czy coś w tym stylu, od razu zaznaczam z góry ;)

Gość gościówaaaa
tam jest oczywiście życie bezz jego taty :) oj oceniacie za bardzo a tak w ogóle to jestem już mężatką więc mam w 4 literach wasze zdanie bo to wy jesteście nie obiektywni

Tomek chcesz pogadać odnośnie związku nie ma problemu, ale ogólnie uciekam z kafe. Moj "lewy" mail do takich spraw to przyjaciel_2009@o2.pl

Gość gość
07.02.14 gościówaaaa a może ja chciałam mieć dziecko i życie bez jego dziecka sama świadomie wybrałam ?? co ty o mnie wiesz ?? ------------ Wiem tyle, ze ponosza cie tu emocje, wiec nie nalezy cie brac zbyt powaznie, bo daleko ci do obiektywizmu. Poza tym jesli chcialas miec dziecko bez ojca, to jest to tez dalekie od odpowiedzialnosc****odsumowujac: masz prawo do wlasnych opinii w tym temacie, ale nie naskakuj na innych, bo twoje rady moga wiecej zaszkodzic niz pomoc. Bez odbioru.

Gość Tomasz_26
dzięki może sie odezwe później, w zasadzie to znam ją z widzenia od 10 lat bo tyle tutaj mieszkam pamiętam jak była jeszcze malutka i nie widziałem żadnych oknak patologi, alkoholu, papierosów, narkotyków czy jakiś innych czynów patologicznych :P

Gość gość
gościówaaaa, wrzuć na luz, to nie Twój topik, nie zaśmiecaj

Gość gościówaaaa
hehehehe mam prawo myśleć sobie co chce a tobie kto dał prawo do oceniania mojej osoby ?? no kto pytam ?? a skąd wiesz jakie emocje mną targają i czy w ogóle mną targają ?? noo skąd pytam ?? :D

Gość Tomasz_26
ok czyli podsumowując można spróbować, ale trzeba uważać, teraz pytanie na co mam uwarzać i co robić ? :P

Gość gościówaaaa
to chyba jakoś telepatycznie, może jesteś wróż maciej :D

Gość Tomasz_26
uważać oczywiście :P

Gość gość74
Skoro blisko mieszkacie to moim zdaniem na początek się z nią zaprzyjaznij.Podczas zwykłych rozmów,pogawędek szybko się zorientujesz jaka jest.To że dziewczyna została matką w bardzo młodym wieku to jeszcze nie znaczy że była puszczalska.Tak naprawdę nie wiele wiesz.Osobiście znam faceta(mój brat) który związał się z dziewczyną z dwojgiem dzieci i naprawde są szczęśliwi juz8 lat.Ale jak ją poznał to komentarzy było!!!rodzice szaleli,znajomi pukali się w czoło .Nie skreślaj jej spróbuj ją najpierw poznać,zabacz jakie ma towarzystwo ,koleżanki,jak dba o dom ,dzieciitp

Gość Tomasz_26
Będąc u niej pare razy zawsze było czysto, dzieci mają ładne ubranka widać, że nowe Ona zadbana jest taka ładna, że mam na nią wielką ochotę ! :) Raczej nie narzekała na swoją sytuację nie żaliła się itp sam sie zdziwiłem bo myslałem, że będzie smęcić czy coś podobnego.

Gość gość
Ty po ptrostu chcesz ja na jeden raz wnioskuję po zdaniu "Miałem na nia taka ochotę " Więc to nie ma racji bytu ona szuka ojca dla dziecka a Ty zabawy .

Gość gość
Z ta ochota to uwazaj na razie, daj sobie na wstrzymanie, dziewczyna nie zajac nie ucieknie. Najpierw sie pokumplujcie, poznaj ja w roznych sytuacjach. Jesli od razu wskoczysz jej do lozka, to potem (ewentualnie) bedzie ci ciezej wyjsc z tego zwiazku rakiem - bo bedzie miala prawo twierdzic, ze ja wykorzystales.

Gość gość
Jesli jestes chlop honorowy, to nie zawracaj jej glowy za bardzo dopoki nie bedziesz pewien, ze chcesz z nia byc. Wiesz, dzieci to nie zawsze sa spokojniutkie, nawet najgrzeczniejsze miewaja humory, choruja, bywa z nimi masa klopotow, no I zawsze beda w centrum zycia matki (dot. oczywiscie dobrych matek). Na razie nie wiesz, czy na dluzsza mete bedzie ci odpowiadac taki stan rzeczy, wiec nie rob jej zbytnich nadziei od razu.

Gość gość
Skoro poukladala sobie zycie, zyje w harmonii, dzieci zadbane, dom tez, jakas tam praca - przykro by bylo, jakbys zburzyl ten jej aktualny spokoj. Nie krzywdz dziewczyny, juz ja wykorzystano i zostala teraz sama z przychowkiem, taka mloda. Musisz byc pewny swoich uczuc, a nie leciec jak pszczola do miodu, bo pasieka ci zyczliwa.

Gość gość
Tomaszu, bez urazy, ale cos Ty mi wygladasz na takiego psiaka, ktoremu uchylono drzwi do rzezni i wyniuchal okazje. Moze i dobry z Ciebie mezczyzna, ale jesli pociaga Cie przede wszystkim jej ladna buzia i seksowny glos, to to jest bardzo niedojrzale.

Gość gość
07.02.14 Tomasz_26 W zasadzie to gdyby nie miała 2ki dzieci tylko może jedno to napewno bym się za nią zabierał odrazu bo jestem pewien w sumie na 100% że miała tylko tego jednego faceta. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Pewnosci miec nie mozesz, to raz. A dwa - znasz ja od 10 lat, a teraz ci dziec**przeszkadzaja? Ja to widze tak, ze jako samotna matka wydaje ci sie latwym lupem, ale dwoje dzieciakow to juz ci nie za bardzo pasi, bo musialbys sie bardziej starac ogarnac to wszystko. Chcesz isc na latwizne, stary, czy o co ci chodzi? Poza tym to twoje "bym się za nią zabierał odrazu" wyglada tak, ze traktujesz ja raczej przedmiotowo. W sumie: niefajnie to wyglada.

Gość gość
Jak czytam komentarze niektórych to ręce opadają. Nie znacie dziewczyny, nie wiecie jaka jest jej historia i jaki ma charakter, ale już oceniacie, że na pewno jest interesowna i każecie autorowi zwiewać, gdzie pieprz rośnie.Trochę wiary w ludzi, nie każdy leci na kasę i nie każda młoda matka jest ostatnią ladacznicą, która regularnie d******py. Autorze, trudno Ci coś poradzić, najlepiej jakbyś poznał ją bliżej, rozmowa pokaże, czy ona ma coś w głowie i czy zmądrzała, bo fakt posiadania dwójki dzieci w tym wieku rzeczywiście nie działa na jej korzyć, ale jak mówię, nie wiadomo, co to za dziewczyna i nie ma co jej od razu skreślać. Rachunek jest prostu - jeśli ona Ci się podoba, zacznij się z nią spotykać, tylko nie zakochuj się za szybko, staraj się racjonalnie do tego podchodzić i jej nie idealizować. Może faktycznie jest fajną dziewczyną, która dostała swoją nauczkę i stała się odpowiedzialna?

Gość Tomasz_26
Nie będę ukrywał że głównie to chodzi mi o seks, jestem wyposzczonym prawiczkiem a ona młoda i chętna więc czemu miałbym nie korzystać ? Poza tym nie zamierzam jej jakiś wielkich uczuć deklarować czy zobowiązywać się do czegokolwiek.

Gość kokosowe kwiatki
Ojej - czyli samotna kobieta z dziecmi nie ma szansy na milosc ? Kazdy w zyciu popelnia bledy i nie kazdy chce zerowac na drugiej osobie. Jak autor opisal, dzieci sa czyste i zadbane, pracuje i dba o dom. Jezeli ona nie ma matki , to nie miala tak naprawde z kogo przykladu brac. Uwazam ,ze powinien dac jej szanse i poznac ja blizej. Autorze nie kieruj sie opinia innych ludzi bo zawsze bedziesz sam i bedziesz zyl pod ich dyktando. Ktos bardzo szybko i mozliwe ,ze pochopnie ocenil jej sytuacje. Nie wiadomo ile lat byla ze swoim bylym chlopakiem i nie wiadomo jak zyla. Dzieci nie wiadomo nie jeden facet po pijaku g***** swoja kobiete. Rozne sa przypadki. Ja uwazam ,ze sam powinienes ja poznac i ocenic sytuacje. Nie kieruj sie tylko uroda ! Ocen jej zachowanie i inteligencje. Powodzenia.

Gość gość
Jesli chodzi ci tylko o sex to daj dziewczynie spokój,ona już swoje przeszła i wątpie żeby pakowała się w jakiś szybki romans.Mało to młodych chętnych?

Gość Tomasz_26
Dlaczego miałaby nie chcieć pakować się w romans ? Jak miała 16 lat to jakoś chciała więc nie sądzę by w ciągu niecałych 4 lat miałoby się coś zmienić w jej rozumowaniu.

Gość kokosowe kwiatki
Wiesz Tomasz Twoja ostatnia wypowiedz mnie rozczarowala. Czyli Tobie chodzi o seks ? W takim razie daruj sobie i znajdz sobie inna przynente- majac 24 lata i byc prawiczkiem jest ciezko widze- ale nie wykorzystuj dziewczyny tylko dlatego ,ze jest sama z 2 dziec***** za tym po roku ludzie sie zmieniaja a co dopiero po 4 latach - Wspolczuje tej dziewczynie jezeli Tobie zaufa.