Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa i chore kalekie dzieci

Polecane posty

Gość gość

Moja tesciowa jest wredna bez serca osoba, ona gardzi I nie kryje swojej nietolerancji dla chorych dzieci.Moj maz obcial sie kiedys w lato na " zero" a ona mu na to ze wyglada jakby mial raka i wydela usta z obrzydzeniem! Co to za rodzaj czlowieka??

Gość gość
prowo a jeśli nie to powiedz jej, że jak ona kiedyś zachoruje, to ty jej nie będziesz pomagać, bo się brzydzisz :)

Gość gość
Autorko ty powinnaś sie leczyć bo jesteś walnięta i to porządnie . Od kilku tygodni zakładasz tematy o nienawisci do swojej tesciowej .

Gość gość
a skąd wiesz że to ta sam osoba? mało to wrednych teściowych niestety?\

Gość gość
BO ona ciągle pisze to samo .

Gość gość
ty za to na pewno jesteś idealna :)

Gość gość
czy to ta co ją ciotka na naszej klasie zablokowała??? od miesiąca pisze o tej swojej chorej nienawiści do teściowej... uważaj bo poronisz z tej nienawiści! a swoją drogą dorosły facet który obcina się na łyso.... jak kibol...

Gość gość
matloooooo znowu ta od tesciowej ..lecz sie idiotko

Gość gość
Aktoreczko załóż jeszcze 1000000 tematów jak bardzo nienawidzisz MATKI swojego męża i BABCI twojego dziecka . .Pewnie dzięki temu poczujesz się lepiej.

Gość gość
To wy sie leczcie! Wszedzie widzicie cos co nie istnieje!domyslam sie ze jestescie matkami bo panoszycie sie tutaj az strach pomyslec wy matkami? Takie wredne perfidne jak moja tesciowa!

Gość gość
Lecz sie :)

Gość gość
Tesviowie to parszywe suki

Gość gość
autorko, nienawiść niszczy ciebie..lecz się koniecznie

Gość mama srama
Ma chu/jową teściową to sobie pisze o niej. Powiedz jej, ze starym też się choroby przytrafiają i niedołężnieją.

Gość gość
do gościa z 13.09....czyli syn takich teściów , to pies???? Wytłumacz mi jak takie wredne i podłe teściowe wychowały tak wspaniałych synów, jakimi są wasi mężowie, bo zapewne są, za innych byście nie wyszły -przecież:)

Gość gość
Jakbym ja miała pisać o mojej teściowej, to miejsca by tu nie starczyło :D A wy byście chyba się zestarzały czytając te historie. Ale na szczęście mam ją z głowy - nie istnieje w moim życiu i nareszcie czuję, że żyję.

Gość gość
:O mam trzech synów...już chyba powinnam się bać....synowych...

Gość gość
ty jestes wredna ! To mimo wszystko matka twojego meza, ona go wychowala , a ty co ? co z ciebie za matka bedzie ?!

Gość gość
matki nie pójdą z nimi do łóżka, ale panienki tak :)

Gość gość
To, że powiedziała że tak wygląda to nie znaczy, że wyśmiewa ludzi chorych na raka. Po prostu stwierdziła, że syn źle wygląda, trudno dobrze wyglądać chorując na raka. Ty natomiast jesteś chora z nienawisci do teściowej.

Gość gość
07.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość mam trzech synów...już chyba powinnam się bać....synowych... ''''''' Ja mam jedną, nie narzekam więc sie nie bój :) nie wszystkie są takie wredne, ale nie trzeba im się wtrącać w życie :)

Gość gość
Oj, nie obrażałabym od razy autorki. Wierzę, że tacy ludzie istnieją bo moja teściowa też obgaduje ludzi, którzy mają chore dzieci. A jak już jej sąsiadom urodziło się dziecko z zespołem downa to przestała się do nich odzywać a mi powiedziała że ich się brzydzi. Że pewnie mieli dużo grzechów, że bóg ich pokarał. I piszę to całkiem serio. I to, że nie toleruję takiego sposobu myślenia nie oznacza, że nią gardzę. Raczej uważam, że jest osobą ograniczoną.

Gość gość
Dokladnie! Powiedziala to z obrzydzeniem ze wyglada jakby mial raka a wygladal Normalnie!to samo dotyczy sie innych kwesti np; mlode malzenstwo przeprowadzilo sie zaraz obok nich moj maz im pomagal( to bylo jeszcze kiedy mieszkal z rodzicami)pomagal im z meblami a matka z ta swoja morda" po co Im pomagasz? Co ci to da? Itd."a on odp "z dobroci serca pomagam i to jest to czego ty mnie nie mauczylas"to sie zatkala

Gość gość
ale ty autorko musisz być nieszczęśliwa... nie masz naprawde nic innego do roboty??? tylko teściowa i teściowa... szkoda tylko twojego męża w tej syt ale zapamiętaj jedno: SAMA ZNISZCZYSZ NAJPIERW SIEBIE A POTEM SWOJE DZIECKO TĄ PARSZYWA NIENAWIŚCIĄ

Gość gość
ale z ciebie w r e d n o t a! i plotkara, teściowa to i tamto a ty??? jesteś po stokroć gorsza od niej.

Gość gość
Alez ja jestem szczesliwa bo tej starej wywloki nie ma w naszym zyciu!czasami wyobrazam sobie ze zakladam rekawice bokserskie i leje ja po tej mordzie ile wlezie az spuchnie

Gość gość
Ponawiam pytanie..JAK TAK OGRANICZONE KOBIETY MOGŁY URODZIĆ I WYCHOWAĆ TAK WSPANIAŁYCH FACETÓW- WASZYCH MĘŻÓW.. wynosimy z domu więcej niż się wam wydaje... a do autorki topiku ..w tej nienawiści...zatracasz się i tez jesteś w pewien sposób ograniczona...gdzie teściowa wyraziła coś nie tak na temat chorych i kalekich dzieci?

Gość banda nierobów w tych urzędach
Pieprzenie z tymi wspaniałymi synami. Znam wielu porządnych ludzi wychowanych przez prawdziwe zołzy i znam prawdziwych s*******i, którzy mieli cudownych rodziców. Co to ma znaczenie.Suka będzie suką a s******l s********m.

Gość gość
Slucham? Gdzie sie wyrazila? Co za debilne pytanie debila w grudniu popludniu! Idz juz nie pisz!

Gość gość
Ja to mialam taki etap w zyciu ze na samo wspomnienie o Niej robilo mi sie niedobrze! Meza wychowalo zycie nie TA SUKA WYRODNA! To jest moja odp na twoje pyt.jej sie powinno bylo odebrac wszystkie prawa rodzicielskie!!