Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa i chore kalekie dzieci

Polecane posty

Gość blle gość
a ja cię rozumiem autorko, moja teściowa to koszmar, co przez nią przeżyłam to tylko ja wiem, do dziś mam problemy z nerwami, koszmary, a jej życzę, żeby nigdy już nas nie zobaczyła, te kobiety które tego nie przeżyły, nie zrozumieją, ja zazdroszczę tym, co mają normalne teściowe, ile lat przez nią zmarnowałam to się w głowie nie mieści, straciłabym małżeństwo i dziecko przez nią, nie interesuje mnie teraz co się z nią dzieje, niech zdycha samotnie

Gość gość
Teściowa źle się o chorych nie wyraziła. Według autorki obraziła ich wydęciem ust. Mam nadzieje, że moje przyszłe synowe nie będą takimi psycholami, żeby każdą moją minę analizować.

Gość gość
Ty osle patentowy tesciowka uwaza chore/ kalekie dzieci za cos gorszego jak czlowiek 2 kategori zawsze sie zle o nich wyrazala! Idz debilu do szkoly a nie rodz nastepne pol- debile bo nawet piszac piszesz niewyraznie i nie wiadomo o co Biega.

Gość gość
Uwazaj na synalki zeby zle nie skonczyly hue hue

Gość gość
Niech zgadne masz pewnie Jakies wsiowe imie typu alina;p

Gość gość
O leniu patentowanym to słyszałam, ale żeby osioł patentowy? W urzędzie go opatentowałaś? I kto tu do szkoły musi pójść dziecko? Uspokój się i nie wyzywaj bo Ci żyłka pęknie.

Gość gość
Jaki temat , taki i poziom dyskusji.....i amen...:) życzę szerszych horyzontów myślowych..autorka sama produkuje tu większość postów.. Pierwszy raz słyszę,żeby kogoś" wychowało życie"..ale pewnie to jedna z innowacyjnych metod wychowawczych...:)( jak rozumiecie co to innowacja, a większość pewnie nie :))

Gość gość
Ciekawe dlaczego faceci nie narzekają na swoje teściowe ? Babska zazdrość, zawiść :p

Gość gość
Tak czytam czytam i nie moge uwierzyc jak mozna byc kims tak pozbawionym milosci wyrozumieniem ibrakiem taktu ziejacym nienawiscia. Odpowiem na pytanie ,bo powyzej ktos pisal ze faceci sie nie wypowiadaja:) Otoz my szanujemy tesciowe, ze nam urodzily i wychowały corki dzieki nim mamy wspaniale zony, no moze nie wszystkie , a prostym przykladem jest autorka tematu, ktora zieje jadem do swojej drugiej mamy..sorry tescowej :o

Gość gość
A jak moze byc zgoda pomiedzy synowa a tesciowka skoro po pierwsze to jest babka ktora ma swoj wiek I swoje lata swietnosci za soba niestety;p pozmarszczana brzydka stara..a tutaj musi znosic mloda swieza ladna dziewczyne ... No I takiej sie noz otwiera..i wlacza sie w tym starym glupim lbie ... O tak, jestes mloda, ladna, itd itp to ja c****kaze..przynajmniej ze mna nie bedzie ci w zyciu lekko...bo wszystko inne juz masz... Takie rozumowanie tych starych zawistnych bab.

Gość gość
czy wszystkie teściowe to suki, czy tylko rodzice męża. A tak prawidłowo to rodzice męża to są świekrowie, a żony to teściowie. Z tego wynika, że wy nadajecie na własne matki.

Gość gość
gościu wyżej....nie rozmnażaj się ...bo strach się bać,ze tyle bezmózgowców będzie dalej się rozmnażać... Wiesz , twoja teściowa jedno jest pewne, jak jest normalna , to intelektu ci nie będzie zazdrościć a z drugiej strony pewnie też nie grzeszy rozumem, bo jej syn , to już zapewne nie, bo z takim pustakiem się związał

Gość gość
to było oczywiście do gościa z 17.17

Gość gość
Jestescie stare i brzydkie kwoki jeszcze ani razu nie spotkalam normalnej kobiety ktora wychowala syna zawsze tam cos jest nie tak:/ a to robi z syna partnera kiedy normalna zdrowo myslaca osoba wie ze partnerem w zyciu jest maz nie syn!

Gość gość
Wiecie dlaczego TEZ jej nienawidze? Bo nie pomogla synowi w ZADEN SPOSOB kiedy kraczal w dorosle zycie!! Moi rodzice pomogli i nam pomagaja, a maja duzo mniej od tesciow.a starszy ulubiony synus dostal wszystko!

Gość gość
Z innego forum przytocze cos" Ja bylam swiadkiem szarpania, az podnoszenia za ucho syna, ok 7 lat,krzyku na niego i zareagowalam.Nie wyobrazam sobie inaczej, zaluje tylko,ze nie wezwalam policji. Kobieta nie byla zaniedbana,ok 40 lat, zrobila to w sklepie, przy ludziach, tylko ja zareagowalam, trzymajac moja 3 letnia corke za reke. Kobieta o malo mnie nie zdmuchnela z powierzchni ziemi, krzykiem prosto w twarz, zebym sie nie wtracala, bo to nie moja sprawa. Miala ochote mnie zabic, piana z ust jej leciala. Bylo to w duzym markecie, nawet ochrona nie zareagowala...Ja tym samym krzykiem, ze moja sprawa i ze wezwe policje, albo zaraz zrobie jej to samo, a do placzacego syna powiedzialam, ze twoja mama nie ma prawa cie bic. Powiedzialam jej jeszcze, ze zycze jej, ze jak jej syn dorośnie, zeby zrobil jej tak samo...ile bedzie mial sil w rekach..." DOKLADNIE TAK MOZNA OPISAC MOJA TESCIOWA JAKA BYLA W STOSUNKU DO MOJEGO MEZA.

Gość gość
Materialistka ! Ja , ani mój mąż tez nic nie dostalismy i nie mamy o to żalu, bo najfajniejsze jest to jak się samemu zarobi. Tak więc sami zarobiliśmy za granicą na ślub , Po osmiu latach już mamy dom w Polsce jeszcze jest niewykończony, ja na m-c przyjechałam do PL z dzieckiem. Teściową lubię i szanuje.

Gość gość
Czyzby?

Gość gość
Post z 17;17 Czegos głupszego nie czytałam :D Ja mam synową , która jest ładną zgrabną dziewuszką i sama ją kuszę żeby nosiła krótkie spódniczki, spodenki ,bo ma zgrabne nogi. Syn się cieszy, bo też ją woli widzieć w krótkich kieckach zamiast długich. A propos lata szybko uciekają z nimi młodość i uroda, więc się zastanów jak Ty będziesz wygladać za jakiś czas, bo nie każdy ma super geny - ja mam 50 , ale nie wygladam jak stara rapszla :)

Gość gość
gość Wiecie dlaczego TEZ jej nienawidze? Bo nie pomogla synowi w ZADEN SPOSOB kiedy kraczal w dorosle zycie!! Moi rodzice pomogli i nam pomagaja, a maja duzo mniej od tesciow.a starszy ulubiony synus dostal wszystko! to już kiedyś czytalam na podobnym forum..o złych teściowych...chora kobieta..

Gość gość
Stare 50 letnie pudlo hihihi :o)

Gość gość
chora to jesteś TY autorko i do tego głupia i pusta. nie wtrącaj sie, zajmij sie swoim życiem! idź do pracy! jak można wciąż zakładać nowy temat o tesciowej, ty jesteś niby świ eta??? NIKt z jego rodziny cie nie znosi, skłóciłas się ze wszystkimi, bratem męża, ciotkami, teściową i kuzynkami. wciąż tylko piszesz że teściowa znęcała się na twoim mężem, co temat to przytaczasz kolejny przykład ... co chcesz tym osiągnąć???? odetnij się od tego, żyj w zgodzie z innymi ludźmi a nie pałaj żądzą zemsty i nienawiści. Bo wszystko przeciw tobie tylko działa. Moim zdaniem ty nie jesteś normalna!!!!!