Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce zarobki są tak niskie

Polecane posty

Gość gość

Ludzie normalnie pracują a nawet 3 tyś nie zarabiają ?

Gość gość
Bo zeby szef zarobil 25000 to robol musi 1200 taki swiat. Jak niezaj***esz to niezarobisz

Gość gość
Podobno to wynika z niskiej wydajnosc**pracy u nas- ok. 50 % tego co na zachodzie, moze kwestia technologii których nie mamy.. Druga sprawa to bezrobocie, które strasznie obniza płace, ale tego dokładnie nie rozumiem bo na zchodzie tez jest duze... Moze tam dane te oficjalne sa b zblizone do faktycznych? Bo u nas pracuje tylko 16 mln ludzi, czyli 58 % w wieku produkcyjnym... I trzecia sprawa- koło zamkniete, ludzie mało zarabiaja, wiec mało wydaja, a sila nabywcza to podstawa

Gość gość
zarobisz jak ukradniesz :)

Gość gość
o zeby szef zarobil 25000 to robol musi 1200 taki swiat. Jak niezaj***esz to niezarobisz x x ona pytała o POlske, a nei swiat. Fakt, ze w POlsce tepota i ludzie nie zastanawiaja sie nad podstawowymi sprawami, jak widac po tej głupiej wypowiedzi... :p

Gość gość
Dla polskiego robola swiat to ten dziwny kraj ,mądralo:-) nasz kumasz

Gość gość
nie da się żyć normalnie za takie grosze

Gość gość
Najgorzej jest w małych firmach, tak jak w mojej poprzedniej. Szef powiedział, że kryzys i kasy nie ma, trzeba ciąć wydatki, a 2 dni później nową limuzyną podjechał. Ja stamtąd uciekłam, ale reszta ludzi dalej siedzi i się godzi na takie wynagrodzenie. Skoro pracownicy się nie upominają i nie buntują, to po co maja płacić więcej? :D

Gość gość
polska jest kolonia jak myslicie dlaczego supermarkety nie płaca podatku wyszukajcie Polska neokolonią Zachodu

Gość gość
najlepsza ta praca przy obieraniu cebuli za 25 groszy za kilogram :O no ja rozumiem że do tego nie trzeba mieć żadnych kwalifikacji ani umiejetnosci ale bez przesady :O

Gość gość
No ja raz pracowalem w malym sklepiku z czesciami do motorow i zarabialem 1100 zl netto a moj szef miesiecznie mial ok 15000 zl zysku. Wiem bo raz mi sie udalo przejzec jego dokumenty. Poza tym mialem dostep do konta. Normalnie zal.