Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam w sklepie i jacyś faceci mnie wyśmiali

Polecane posty

Gość gość
Na mnie tez się patrza jak na potwora i co mam tym ludziom zrobic ? Głupie usmieszki itd . A nie raz leca przykre teksty .

Gość gość
jak słyszysz taki tekst to sie odwdziecz

Gość gość
Niby jak zeby mnie pobili czy coś ? Nie dosc brzydka to jeszcze sie stawia , po prostu jestem brzydka skrajnie brzydka .

Gość karinka8d9d88d
a ja z kolei podobam się takim starszym facetom ok. 50, 60-tki :D Raz czekałam na koleżankę na mieście i zatrzymał się koło mnie jakiś pan po 60-tce, coś seplenił, że chce się umówić ze mną do restauracji hehe, powiedział "ma w ch*j forsy" :D

Gość gość
Mnie tez czasami tacy zaczepiali ale to dlatego ze oni nie maja już zbyt duzego wyboru . To nawet nie znaczy że im sie podobasz tylko sa zdesperowani .

Gość autorka_wąttku
No to ja jak miałam 16 lat to koleś za nami szedł długo taki po 30.. i pytał o kolor włosów 'na dole' i próbował mnie objac.. masakra to była, byłam z koleżanką a to było zad***e. A najlepsze, że ona miała miniówę i ma długie nogi bo jest wysoka, długie włosy.. a ja niższa, krzywe giry, długa spódnia, prawie bez makeupu.. myślałam na poczatku że jemu o nią chodzi

Gość gość
Moze miał wypite ....?

Gość autorka_wąttku
no właśnie nie czuc bylo nic.. normalnie sie zachowywał ozywiście oprócz pedofilskich zapędów

Gość gość
Eh faceci czasami jak długo kobiety nie maja to łapia sie wszystkiego czasami lepiej pogodzic się z brakiem urody jak ja .

Gość autorka_wąttku
w d***e z tym wszystkim.. ja już chcę świętego spokoju i nie przejmować się niczym, tylko robić swoje. Bo zwariowałabym..

Gość gość
Moxze chodziło mu i o twoja znajoma i o Ciebie . Tylko Ty byłas blizej to Cie próbował obmacywac .

Gość gość
"No to ja jak miałam 16 lat to koleś za nami szedł długo taki po 30.. i pytał o kolor włosów 'na dole' i próbował mnie objac.." - okropna ta historyjka z kolesiem :-0 To musiał być jakiś koszmarny zbok!!

Gość autorka_wąttku
nie wiem, mógł podejść do każdej z nas przecież. Na nią w ogole nie zwracał uwagi, tylko do mnie pitolił jak ostatni zboczeniec*****otem czekał koło jezdni na nas, jak się od niego odłączyłyśmy, nie miałyśmy jak wrócić do domu. Masakra, bałam się jak cholera

Gość autorka_wąttku
a ta idiotka jeszcze gadała 'pogadaj z tym panem, patrz jaki fajny' i się śmiała i ciągnęła z nim rozmowę. :|

Gość gość
ja mam za to szczescie do psycholi/zboczencow jeszcze jak bylam w liceum podbiegl do nie jakis facet na ulicy i zaczal mnie obsciskiwac i obmacywac jak zaczelam wrzeszczec i kopnelam go w noge uciekl innym razem za granica facet sledzil mnie od prakingu pod supermarketem i lazil za mna po sklepie a potem probowal oblapiac do dzis jestem wdzieczna obsludze marketu, ze go odgonili i zajeli sie cala sytuacja jak nalezy w Polsce marketowi ochroniarze pewnie by mnie wysmiali jeszcze kliku facetow lazlo za mna ulica, kilku probowalo oblapiac mnie w klubach i innych lokalach naprawde masa wiekszych i pomniejszych tego typu historii mialam tez przez 8 miesiecy stalkera koles mieszka w mojej okolicy i mnie najzwyczajniej sledzil i lazil za mna i wpatrywal sie swidrujacym wzrokiem dodam tylko, ze nie jestem w moje opinii w ogole atrakcyjna i mam duza nadwage

Gość gość
Zboczeniec poleci na wszystko co sie rusza wiec nie podnioecaj sie tak do 1 musiał widocznie ta twoja kolezanka wygladała na silniejszą skoro była wyzsza i pewnie malego wzrostu dlastego podeszedl do nisziżej .

Gość autorka_wąttku
Dzieli nas 7 cm. a czym ja się podniecam? myślisz że mnie kręc***odrywanie przez ponad 30 letnich zboczeńców? śmieszna jesteś

Gość gość
A wy myslicie ze zboczency maja jakis wyszukany gust ? Oni nawet by krzwsło przelecieli , a co osoby za ktora łazili faceci moze ładnie sie ubiera nosi biżuterię i pewnie chcieli ja obgolic albo byli pod wplywem .

Gość gość
wydaje mi sie, ze to nie ma nic wspolnego z wygladam po prostu niektore dziewczyna juz tak maja, ze hmm pasuja zboczencom na latwa ofiare, jakos instynktownie ciagnie ich do tej a nie innej

Gość gość
masakra... Ja jeszcze nigdy nie usłyszałam nic przykrego "od obcych" dwa razy od kuzynki ale ona mnie nie znosi i raz od znajomego ale wtedy to faktycznie wyglądałam tragicznie :O Takie teksty strasznie bolą...

Gość gość
Nie prawda zboczeńcy wezna sie za wszystko co sie rusza , są tacy co za wszystkie się zabieraja . Przykład Paweł z Warszaw Shore :D Takze nie unoscie sie z tym bo jak na was spojrzy to mozliwe ze na inne tez tym bardziej jesli masz nadwagę ,.

Gość gość
ja też przyciągam psycholi - zazwyczaj są to mężczyźni, którzy dziwnie się przy mnie zachowują - głupio śmieją, robią dziwne, chore miny, mówią co im ślina na język przyniesie, bo wreszcie znaleźli kogoś, kto chce ich wysłuchać, jeden taki znajomy kiedyś mnie nawet śledził. Przyciągam gadatliwych kolesi, którzy nie dają mi dojść do słowa, gadają o pierdołach. Jeden znajomy nawija mi cały czas o swojej paczce, z tym, że zamiast imion używa jakichś ksywek, które noszą jego znajomi.

Gość gość
nie wy macie magnez tylko oni uwielbiaja wszystkie kobiety .

Gość gość
No widzisz, to ja mam odwrotnie. Uważam się za całkowicie przeciętną, jeśli chodzi o typ urody, taka zwyczajna, jak patrzę w lustro, to wręcz wkurza mnie to, co mi się we mnie nie podoba. Nie wiem, może to rzecz gustu ludzi, ale to oznacza, że skoro podobam się raczej wszystkim, to oni za grosz gustu nie mają :-D meneli pomijam - są zwykle po prostu mili i ja do nich też, mieszkam w małej mieścinie i warto mieć wśród nich ziomali:p w sensie, być uważaną za normalną, nie zadzierającą nosa:p Także wiesz, są gusta i guściki. Ja jak po takim komplemencie patrzę w lustro po powrocie do domu, to se myślę, czy czasem oni po prostu kulturalnie się ze mnie nie nabijają:-D

Gość adaikedo
z psycholami to prawda oni lecą na byle co...Tą tezę potwierdza fakt że jeden uwziął się na mnie :O Przegrał na starcie, nie znoszę facetów z kiepskim gustem

Gość gość
czym się przejmujesz w ogóle... ja kiedyś szłam z koleżanką (nie jakaś mega piękna, ale też nie paszczur) i przechodziłyśmy obok jakiś robotników i oni powiedzieli "o patrz jaka ładna dziewczyna idzie" potem gdzieś indziej szłyśmy i jakiś dziadek powiedział "o idą laski, ta jedna ładniejsza" nie wiem do dziś o której z nas to ale podejrzewam że ja byłam ta brzydka :P no trudno. a np pare dni temu chciałam przejść przez ulicę i jakiś dziad jechał rowerem i tak się na mnie zagapił że w krawężnik wjechał, z kolei inny młodszy pijak w tramwaju powiedział że jak będzie miał kasę to mnie zaprosi na kawę bo na razie nie ma hah podejdź na luzie do tego

Gość gość
Skoro mieszkasz w małej miescinie to pewnie ze wzgledu na charakter bo wszyscy Cie znaja jakbys pojechała do wiekszego miasta TO PEWNIE BYŚ smak bycia pasztetem . Widzę ze tu same idiotki siedza .

Gość gość
nie czuje sie w zaden sposob podbudowana tym, ze psychole za mna laza po tej historii w supermarkecie naprawde przez dlugi czas mialam serce w gardle jak tylko uslyszalam, ze ktos za mna albo nie daj Boze rowno ze mna idzie do dzisiaj nie czuje sie komfortowo jak ktos za mna idzie ciemna ulica a co do stalkera to bylo to wrecz upokarzajace jak wgapial sie we mnie na przystanku pelnym ludzi z okolicy, gdzie wszyscy sie znamy z widzenia...

Gość gość
Życze wam głupie piondy zebyście poznały jak to jest byc brzydka ja całe zycie jestem odpychana życie jest niesprawiedliwe .

Gość gość
oblesni dziadkowie sa straszni mam duzo pieprzykow na ciele i kiedys latem jeden takie do mnie wypalil ze te moje pieprzyki na szyi i dekoldzie to jak mapa pocalunkow i chcialby zobaczyc calosc :S mialam jakies 17 lat i myslalam, ze sie porzygam nie bylam wcale jakos wyrozbierana