Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mega Wytrysk

Spory Wytrysk Problem Ma Ktoś Tak ??

Polecane posty

Gość Mega Wytrysk

Mam Spory wytrysk ilośc jak i moc jego wydalania. potrafie strzelić nawet na 2 metry. Bzykając się z dziewczyną czasami to juz przeszkadza bo np. powie daj mi na brzuch a ja strzele jej niechcący w twarz nawet nieraz scianę która już jest cała w plamach od spermy. co zrobić żeby nie strzelać tak daleko tą spermą ?? już nawet nie trzymam aż sama wyj***e tylko puszczam kropelkowanie dla zmniejszenia ciśnienia. :(

Gość gość
To ciśnienie z biegiem lat słabnie.Miałem tak samo :) chyba najdłuższy miał dwa i pół metra wystrzał :) Strzelaj bo później będzie tylko kapała.Mam teraz swoje lata i chyba teraz najwięcej to 50 cm.

Gość gość
Potwierdzam słowa kolegi wyżej :)

Gość gość
Mając naście lat robiąc to ręką strzelałem na całą długość pokoju :). A teraz...coś tam tryśnie na kilka centymetrów :(

Gość gość
tak tez bylo z moim mezem, z poczatku to pryskal po scianie mi po oczach, teraz ma juz 43 l. kapie jak z niedokreconego kranu woda :-P

Gość gość
tak niestety jest najpierw strzelasz w oczy później w laczki moja koleżanka uwielbiała wytrysk do środka teraz pewnie by juz nic nie czula

Gość gość
jest jeszcze coś innego: zamiast spermą strzelanie moczem. Jest to możliwe tylko po operacji na prostacie kiedy uszkadza się zwieracz pęcherza. W normalnej sytuacji jest zawór zwrotny i podczas erekcji nie można kobiecie nasiusiać do pochwy, natomiast po operacji na sterczy podczas erekcji można sikać moczem. Macie tu link do takiego filmu, jeśli tylko Admin puści: c***ua, nie puścił

Gość gość
napiszcie do PT Admina, by się nie wygłupiał i nie blokował linków z filmami tej branży

Gość gość
Tak więc proponuję sex z pisuarem :(

Gość gość
no, faktycznie wywiercić dziurę w pisuarze, wysmarować gównem i będzie doskonały anal dla pedałów & cweli, którzy mają już uszkodzony zwieracz pęcherza i mogą nasikać partnerowi do o******cy.

Gość gość
zdrowy mocz ma właściwości dezynfekcyjne, więc nasikanie czy do do pochwy czy duupy nie jest szkodliwe a wręcz zalecane.

Gość gość
i juz to topiku,wszyscy juz sie macaja pod stolem:-P fajny link,dzieki ,juz mam majty mokre, sliczne dzieki, i skad tu chlopa wyrwac...chyba na sos zadzwonie:-P

Gość gość
TAM SA FAJNIEJSZE FILMIKI NIZ TE SIKI;.-:-P

Gość Mega Wytryskostatnio tak wystr
ostatnio tak strzeliłem że wypadło jej oko :(

Gość gość
z tymi starymi puszystymi to ohydztwo, pcha ch***a do duupy a później do c**py, fuuuj, przecież wprowadzi jej bakterie kałowe i wywoła stan zapalny narządów rodnych. Czym Wy debilni forumowicze się podniecacie?

Gość gość
ten film ze skośnooką kuurewką jest ok, ale ten ze starą babą ze zwisającymi cyckami to obrzydlistwo.