Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inspektor gadzet

rozmowa mojego meza z kolezanka z pracy zobaczcie

Polecane posty

Gość gość
prowo 10/10

Gość gość
Faceci musza miec dowod czarno na bialym, ze zona nie taka naiwna i swoje wie. Kaz mu zalogowac sie na face, sama pokaz ta wiadomosc i zapytaj, co to ma znaczyc, zwlaszcza ten buziak na koncu oraz "to rozumiem, ze sie widzimy". Co ta laska juz sobie rosci jakies pretensje do spotkan? No szybka dzida... A jesli rozmowa juz skasowana, to tym bardziej niech ci to da do myslenia i powiedz, ze widzialas i dlaczego te tajemnice.

Gość gość
a ja zrobiłabym inaczej odpisałabym w jego imieniu że -dobrze umówmy się na godz. np.16 gdzieś i poszłabym tam zamiast męża i powiedziała jej że jestem żoną tego pana jak chce coś mu przekazać to proszę niech mówi

Gość inspektor gadzet
No z face tym to on ma konto ale tak myślałam, że nie korzysta prawie nigdy nie używa... ma jedno zdjęcie ze mną i nasze ze ślubu w tle więc jakoś nigdy nie wpadłam na to że koniecznie muszę znać jego hasło, zacząć się interesować jego aktywnością na tym portalu bo wiem, że za dużo czasu na to nie poświęca.... Więcej nic "podejrzanego" nie znalazłam

Gość inspektor gadzet
Ale to było tydzień temu :D. Boże jakie Wy macie pomysły :D

Gość gość
07.02.14 Alicja Donnikova jeśli będziesz na męża naskakiwać, grozić, marudzić, walić pretensjami to sama osobiście tym sposobem wepchniesz go w ramiona innej baby. bądź dla niego dobra, czuła i tyle. facet, który ma w domu ciepłą i kochającą kobietę raczej nie pomyśli o skoku w bok. a taki, któremu baba-hetera ciągle truje tyłek o inne kobiety - a i owszem. ``````````````````````` Co to za porada z d/u/p/y? Na jakim ty swiecie zyjesz? Kobiety sa teraz tak czesto bezwzgledne, obraczka u mezczyzny nic dla nich nie znaczy, a ty zonie radzisz siedziec cicho? I nie wmawiaj jej, ze mezulo jest OK, bo nie jest - laska z nim flirtuje, cmoki posyla, wiec pojscie z nia na kawe nie jest OK.

Gość gość
mój tak kiedyś latał do fotografa i wywolywał zdjęcia, kiedyś ja poszłam odebraćbo on nie zdążył i panienka mówi- proszę pozdrowić Jarka a ja pytam od kogo? a ona- on będzie wiedział mąż wyłgał się jak ostatni klamca po wielu latac wyszło na jaw że jest jego kochanką dlatego nie pozostawiaj sprawy samej sobie i nie czakaj co z tego będzie jak urodzisz nie będziesz miała czasu go pilnować

"Co to za porada z d/u/p/y? Na jakim ty swiecie zyjesz? Kobiety sa teraz tak czesto bezwzgledne, obraczka u mezczyzny nic dla nich nie znaczy, a ty zonie radzisz siedziec cicho?" ----- eh, głupia kobieto. nie masz pojęcia o psychice mężczyzn. masz jakiegoś faceta chociaż? stosujesz wobec niego takie metody? czy może wszyscy już spieprzyli w podskokach? :D ----- tak czytam wasze porady spod lady i przestaję się dziwić, że faceci zdradzają, skoro mają w domu takie wściekle awanturujące się o byle co kretynki jak te "doradczynie" 🖐️

Gość gość
Autorko mila, widzisz, zdjecie ma z Toba na fejsie, ale to jednak paniusi nie przeszkadza uderzac do Twojego slubnego. Znasz powiedzenie mezatek "ufaj i kontroluj"? Zobacz, mleko się wylalo, wiesz, ze maz jednak korzysta z facebooka i to jeszcze w taki sposob. Czujesz się z tym dobrze? Skoro nie, to działaj, zdus w zarodku to, co może się okazac zagrozeniem dla waszego zwiazku. I nie słuchaj tutaj tych, które wyskakuja z niedowartościowaniem itp., bo to zapewne osoby o takim samym niskim morale jak ta paniusia od kawy.

Gość gość
od takich bab aż się roi, tylko czekająna okazję, nie mają swojego życia to rozwalają cudze, nie daj sobie zniszczyć małżeństwa, bo jak mążcoś przeskrobie to już nigdy nie będziecie tacy szczęśliwi jak na początku

Gość gość
Donnikova, jakby faceci nie dawail powodow do awantur, to w domu zawsze bylby sielski spokoj. Nie mac dziewczynie w glowie, daruj sobie te swoje gadki. Ma prawo zrobić nawet rozp**dziuche - w końcu ciaza i hormony, hehe ;) - jesli tylko chce. A ty siedz sobie potulnie w katku, zyj w nieswiadomosci, co twoj porabia, skoro tak c****suje.

przecież jeśli facet naprawdę CHCE to i tak ZDRADZI. i żona się o tym nie dowie. więc po co skaczecie jak małpa po puszczy? :D ------ a ten najwidoczniej nie chce - przynajmniej na razie. więc po co go inwigilacją, awanturami, zazdrością i innymi durnotami go do tej zdrady popychać? ----- jak myślicie, jeśli będzie ciśnięty i opieprzany w domu bezpodstawnie, to co zrobi? bo ja myślę, że wtedy właśnie zacznie korzystać z ofert koleżanki. i będzie zdrada na własne życzenie. no ale róbcie, jak chcecie. w końcu to wasze życie i wasz problem :)

Gość gość
skoro nie macie tajemnic to poproś męża aby fejs byl wspólny, wiele małżeństw tak ma, np Jacek i Ola Nowakowie i tak by bylo najuczciwiej, ta kretynka by się bardzo zdziwila, mogłabyś jej odpisac wtedy- pozdrawiam pania i wysłać jej buziaka

Gość gość
@Alicja -szkoda Twojego czasu. One swoich mężulków trzymają krótko i najlepiej by na krok od nich nie odchodziły, bo to ich największe (jak nie jedyne) osiągnięcie w życiu. Jak ja się cieszę że nie mam koleżanek... bo jak czytam te wywody na kafe to rzygać się chce, jakie baby potrafią być durne

Gość gość
zapytaj meża czy chciałby abyś ty spotykała się z kolegą na kawie bez jego wiedzy

Gość gość
Alicjo Donnikova, ja również jestem kobietą i podzielam Twoje zdanie. Ale jak autorka ślepo słucha tych niedowartościowanych i awanturujących się bab to jej małżeństwo będzie tak wyglądać jak zapewne ich. moja rada: zaufać i kochać męża. On się sam obroni jeżeli będzie przed czym.

Gość gość
Autorko posłuchaj rad doświadczonych meżatek, a nie nic wartych latawic co polują na cudzych mężów, a żonom wmawiają frustracje i każą siedzieć cicho

Gość gość
tak, słuchaj doświadczonych mężatek. kup od razu nadajnik gps i wszczep mężowi. do tego podsłuch w telefon i keylogger na wszystkie komputery. wtedy na pewno z radością będzie do ciebie wracać, bo każdy chciałby mieć żonę która go na każdym kroku kontroluje.

Gość gość
a mężowie i tak wolą te kontrolujące żony od pustych zdzir co na kawe wyciągają i całuski przesyłają :D

Gość inspektor gadzet
No właśnie te pomysły z wyzywaniem tej dziewczyny i naskoczeniem na męża mi się nie spodobały ale zdecydowałam że z nim porozmawiam... na początku rzeczywiście stwierdziłam że może jakoś tajemniczo żeby mnie nie zdradził z nikim ale to bez sensu, ja też pracowałam i miałam znajomych w pracy ale ona go podrywa. powiem prawdę - nie wylogowałeś się coś mnie podkusiło, przeczytałam jakoś mi z tym dziwnie :). Będę miła dla niego ale powiem że mnie to niepokoi że pożegnała się z buziakiem powiem, że dlaczego przecież Ty jesteś mój ;). W ten sposób więcej osiągnę niż atakiem na niego.... nie jestem taka, nie mam takiego charakteru baby - zandarma jednak myślę że r=poruszenie tego tematu będzie właściwym posunięciem :)

Gość gość
Doświadczonych mężatek :-0, co radzą awanturę robić? Doświadczona kobieta wie jak postąpić znając swojego faceta:-). Doświadczona kobieta zna swoją wartość i nie robi z siebie kretynki.

Gość gość
autorka widzę ma więcej oleju w głowie niż te wszystkie doradczynie z bożej łaski...

Gość gość
Doświadczonych mężatek pechowiec.gif , co radzą awanturę robić? Doświadczona kobieta wie jak postąpić znając swojego facetausmiech.gif . Doświadczona kobieta zna swoją wartość i nie robi z siebie kretynki. x Kretynki to robią z siebie takie wywłoki co żonatych siłą na kawe wyciągają

Gość gość
I słuszna decyzja autorko. Niech Cię głupia zazdrość nie prowadzi do złych zachowań w stosunku do niwinnej kawy:-). Pogadajcie, wyjaśnijcie i będzie dobrze. A za chwile będą dzieciaczki i po co wprowadzać złą atmosferę. Oboje potrzebujecie spokoju i duuuużo miłości :-)

Gość gość
nie jestem taka, nie mam takiego charakteru baby - zandarma xxxxxxx lepiej być babą żandarmem, popędzić latawicę i mieć rodzinę w komplecie niż być słodką idiotką i wyć w poduszkę jak szmata siłą dobierze się do rozporka męża a od ciebie zażąda rozwodu, albo złośliwie przyśle ci kłamliwe info, ze jest w ciąży z twoim mężem

Gość gość
"Kretynki to robią z siebie takie wywłoki co żonatych siłą na kawe wyciągają". x Ale to już chyba nie jest problem męża autorki tylko tej, co się tak zachowuje. Nie można winić męża, że ktoś robi z siebie kretynkę, litości...

autorko, zrób romantyczną kolację, powiedz mężowi, że to z racji tego, że chciałabyś się nim nacieszyć, zanim pojawią się dzieci i będziecie mieć dużo mniej czasu dla siebie. nagadaj mu też coś o tym, że cieszysz się, że będziesz miała te dzieci właśnie z nim, że jest wspaniałym mężczyzną i takie tam ;) generalnie rzecz biorąc - podnieś jego męskie ego. to działa ;) ----- pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania i zdrowych maluszków :)

Gość gość
Tak tak nie ma to jak wyciszyć czujność żony, żeby żyła w błogiej nieświadomości :D a później ją obuchem w łeb, że jej mąż nie kocha, bo wypija litrami kawę u kochanki :D:D

łllo jezu, co Wy to piszecie? Że w małzeństwie trzeba mieć wspólne konto na fejsie? Powaliło Was? Autorko, mam nadzieje, ześ mądra kobita i nie zrobisz z siebie kretynki - chociaż zawsze możesz zwalić na hormony :) Mnie się Twój maż podoba- jasno dał babce do zrozumienia, ze nic z tego nie będzie. Dumna powinnaś byc z niego.

Gość wiedzma0700
FACET EXTRA SIĘ ZACHOWAŁ! A jeśli chcesz mieć pewność, że żadnych flirtów nie bedzie to zrób tak : Zrób jakąś miłą kolację, bądź dla niego przesłodka. I powiedz mu, że widziałaś tą wiadomość i że jest fantastyczny, że jasno powiedział, że jest zajęty. Powiedz, że go doceniasz i jesteś mu wdzięczna, że możesz mu ufać. Rezultat? Facet oszaleje z radości i będzie chciał być tak wspaniały jakie masz o nim zdanie. Typowa zagrywka psychologiczna. A tym, że wypił kawę z koleżanką się nie przejmuj wg. Tak już w pracy bywa. Flirt biurowy z desperatką podniesie mu samoocena i bardzo dobrze. Wpłynie to korzystnie na wasze relacje Fajnego masz faceta ;)